Acasă Stirile zilei Stiinta Armele tacute cu care suntem ucisi incet dar sigur: RADIATIA DE DURERE!...

Armele tacute cu care suntem ucisi incet dar sigur: RADIATIA DE DURERE! Vezi efectele si cum este uzitata aceasta arma psihotronica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Una dintre armele tacute cu care omenirea este ucisa incet dar sigur in zilele noastre este „radiatia de durere”, o arma psihotronica care bombardeaza cu unde hertziale modelate, mase largi din populatie.

Imaginea clasica a manipularii este omul tras de sfori, insa ar trebui sa devenim constienti, ca astazi, in era tehnologica, predicatele persuasiunii si controlului institutionalizat sunt de, cu o totul, alta natura.

Marile puteri , corporatiile transnationale detin si utilizeaza, la nevoie, sisteme si tehnologii militare care bombardeaza cu unde hertziale modelate, mase largi din populatie, inducandu-le o predispozitie de comportament si o modalitate de a lua decizii.

Cum omul functioneaza neuronal, zilnic intre 0,5 si 20 de hz, traversand zonele constient, subconstient si inconstient si pentru ca traieste intr-un imens ocean radionic in care interfereaza activ si pasiv cu diferitele campuri electromagnetice, aceste procedee care definesc Psihotronica, inca din anii ’50, sunt atat de subtile si de constante, incat devin o a doua natura o subiectilor vizati. Asa se explica apatia, oboseala, lipsa de entuziasm, teama, lipsa de reactie in fata unor abuzuri,sau dimpotriva multimile dezlantuite, excesele de violenta ale protestatatrilor etc.

Experimentele au demonstrat cat de eficiente sunt aceste arme electromagnetice. In 2007, autoritatile din Georgia au folosit generatoare acustice care provoaca stari de panica si dereglari psihice. Acestea au fost instalate pe jeepurile politistilor si scoteau sunete ascutite. Prin concentrarea undelor electromagnetice asupra demonstrantilor s-au indus programe de frica in spatii deschise. Specialistii militari au identificat acest dispozitiv, numit LRAD-Long Rangd Acoustic Device, elaborat de American Technology, la solicitarea Pentagonului. Arma sonora a mai fost folosita in timpul razboiului din Irak.

Dispozitivul provoaca o durere infernala in urechi, un sentiment inexplixabil de panica, precum si diverse tulburari psihice. Daca se modifica parametrii de functionare ai dispozitivului se trece usor de la paralizia musculara, chiar la decesul subiectului. In 1989, URSS a experimentat pe populatia Romaniei diverse dispozitive sonice care au manipulat mase largi de populatie in acele sangeroase zile al prabusirii regimului Ceausescu.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!