Acasă Stirile zilei Aparitie infricosatoare in centrul Ploiestiului! Recunosti personajul?

Aparitie infricosatoare in centrul Ploiestiului! Recunosti personajul?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Imagine de-a dreptul inspaimantatoare in centrul Ploiestiului cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, unde a fost amplasata o scena a Nasterii Domnului. Din nefericire personajele care fac parte din sceneta au mai mult infatisarea unor personaje din filmele de groaza.

Mai cu seama cea care o reprezinta pe Fecioara Maria e inspaimantatoare, Observatorulph.ro asemanand-o cu papusa – personaj de film horror Chucky. Jurnalistii au contactat autoritatile, pentru a cere un punct de vedere asupra scenei intrigante montate in centrul orasului.

Citeste si:

Singurul loc din Romania unde FECIOARA MARIA s-a aratat in chip minunat unor CALUGARI!

MINUNE DUMNEZEIASCA! O copila bolnava de leucemie s-a vindecat, dupa ce a aparut langa ea Fecioara Maria! VIDEO

Chiar si ateii vor lua calea lui Dumnezeu! Chipul Fecioarei Maria a aparut intr-un loc incredibil!

Acesta a venit, iar in el se arata ca aceleasi manechine au fost folosite, in acelasi scop, in ultimii sase ani. „Din pacate, din cauza unor cetateni lipsiti de bun simt, manechinele au suferit o serie de deteriorari, fiind vandalizate. Astfel, a fost necesara, de nenumarate ori, interventia colegilor nostri de la teatru, care, impreuna cu personalul societatii noastre, au incercat sa remedieze aceste probleme.

Totodata, personalul societatii noastre intervine in acest moment pentru a rearanja recuzita astfel incat sa reproduca scena nasterii Domnului Isus fara a genera disconfort cetatenilor. In acelasi timp, am initiat deja o serie de discutii privind posibilitatea inlocuirii recuzitei deteriorate, in vederea utilizarii acesteia in viitor”, se mai arata in comunicat.

Mai mult, pentru a se preveni alte acte de vandalism, s-a apelat la personalul Politiei Locale pentru monitorizarea zonei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos