Anuntul paginii Coruptia ucide provoaca panica la Palatul Victoria! „Azi suntem toata ziua cu ochii pe ei!” – Cap Limpede

Anuntul paginii Coruptia ucide provoaca panica la Palatul Victoria! „Azi suntem toata ziua cu ochii pe ei!”

„Dupa 56 de zile in strada, miercuri urmeaza runda doi. Pana acum am rezistat, acum e timpul sa luptam din nou! Va incurajam sa dati share masiv la event, deoarece s-ar putea sa fie cel mai important protest de la momentul OUG 13!”, se arata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide, care le cere romanilor sa fie atenti la anuntul pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il va face azi la ora 18.00 cu privire la evaluarea procurorilor-sefi Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi.
Click pe aceeasi tema:  De unde vin banii si puterea lui Dragnea! Contracte de aproape jumatate de miliard de euro in 10 ani!

„Daca vor incerca sa forteze demisia acestora, de data asta vom fi mai mult de 600 000 ca sa le fie clar, odata pentru totdeauna, ca statul de drept si respectarea legii nu sunt valori negociabile. Societatea civila nu va tolera niciodata un atac la independenta Justitiei. Nu suntem Rusia si nu vom lasa o mana de hoti sa isi faca de cap cu Romania! Au fost votati sa guverneze, nu sa fure!”, se mai arata pe pagina Coruptia Ucide.

Click pe aceeasi tema:  Dacian Ciolos ii pune la zid pe Dragnea si Grindeanu! Nu se mai poate guverna pe furis, se intoarce bumerangul!
spre