Acasă Stirile zilei Manipulare marca Gabriela Firea! Cum a fost „surprins” primarul Capitalei de Mihai...

Manipulare marca Gabriela Firea! Cum a fost „surprins” primarul Capitalei de Mihai Gadea! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Campanie de imagine fara precedent pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea. Mihai Gadea a vrut sa o surprinda cu un interviu pe nepregatite pe fosta sa colega, insa protagonistii nu au reusit decat sa fie parodiati de internauti.

Vedeta postului Antena 3 a lasat sa se inteleaga ca este o intalnire neplanificata, dar surpriza a venit cand Gabriela Firea a fost surprinsa, nu de sosirea lui Gadea, cu lavaliera deja montata, semn ca interviul lui Gadea nu a luat-o chiar pe nepregatite.

Prezentat drept un „interviu-eveniment“, materialul a fost difuzat in cadrul editiei de luni a emisiunii „Sinteza Zilei“, iar neregula a fost semnalata de Silviu Iliuta, de la „Cronica Carcotasilor“, care a si realizat un montaj video cu intregul moment si a semnat un text ironic pe site-ul cronicipebune.ro.

Mihai Gadea isi face aparitia la sediul Primariei Capitale, iar consiliera Gabrielei Firea il invita sa „o surprinda pe Gabi la lucru.“ Realizatorul afla ca primarita se afla in mijlocul unei sedinte dedicata unui eveniment important pentru bucuresteni – Pastele. in momentul in care Mihai Gadea intra in sala in care se tine sedinta, Gabriela Firea se ridica pentru a-l saluta si se poate obseva lavaliera prinsa de gulerul hainei, desi puncteaza: „Ne-ati surprins intr-o sedinta de lucru.“

 

Inscenarea A3 Firea от Cronica Carcotasilor на Rutube.