Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) l-a suspendat cu un meci şi l-a amendat cu 25.000 dolari pe Mike Brown, antrenorul echipei Los Angeles Lakers.

Tehnicianul lui Lakers a fost sancţionat pentru că s-a năpustit către arbitru pentru a-i cere explicaţii după un fault nesancţionat la pivotul Pau Gasol în meciul pierdut sâmbătă cu Utah Jazz (87-96). Brown a primit 2 greşeli tehnice şi a fost trimis în tribună.

Brown şi-a recunoscut greşeală şi îşi va ispăşi suspendarea în meciul cu Philadelphia 76ers, când echipa va fi dirijată de secundul John Kuester. sursa: AGERPRES

1 COMENTARIU

  1. argumente imotriva Elenei Udrea? Sifonatul de bani (platit mai mult decat face, unde s-a dus diernefta?), licitatii cu dedicatie (evenimentul de la Paris este doar un exemplu, cum s-a implementat el in 24 de ore), brand de tara facut cu curul, banii ministerului folositi pentru a-si face imaginea proprie (buletinele de stiri pline cu Udrea inainte de europarlamentare), banii de panotaj aruncati pe geam (panouri cu Land of Choice plasate in punctele de trecere a frontierei, cu fata catre cei care paraseau tara), bani aruncati pe evenimente locale (asta-i OK) dar de la care nu a lipsit Basescu facandu-si campanie (cu mult inainte de a incepe campania)? Sunt suficiente argumente? Adica si incompetenta si rea vointa. Astea nu sunt argumente pe bune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.