Acasă Life Monden Un cuplu de englezi şi altul de români se căsătoresc la Biserica...

Un cuplu de englezi şi altul de români se căsătoresc la Biserica de Gheaţă din Bâlea Lac

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biserica de Gheaţă din cadrul Complexului Hotel of Ice de la Bâlea Lac va găzdui, în zilele de vineri şi sâmbătă ale aceste săptămâni, primele două cununii religioase programate în acest sezon.

Primul cuplu de temerari ce va primi binecuvântarea preotului în ineditul lăcaş de cult din inima Masivului Făgăraş este format din doi tineri britanici. Aceştia vor sosi la Bâlea Lac în cursul dimineţii de vineri, iar ceremonia din Biserica de Gheaţă este programată pentru după-amiaza aceleiaşi zile.

Alături de tinerii însuraţei vor fi şi câţiva prieteni şi membri ai familiilor, tot grupul urmând să petreacă în cinstea evenimentului la restaurantul din cadrul Hotel of Ice. De asemenea, englezii au preferat să şi doarmă în camerele faimosului hotel.

Prima nuntă din acest an de la Biserica de Gheaţă a stârnit deja interesul reprezentanţilor presei româneşti şi străine, printre cei ce şi-au arătat interesul pentru acest frumos eveniment numărându-se şi realizatorii emisiunii „Nuntă cu surprize”, ce se difuzează săptămânal pe un post de televiziune naţional.

Sâmbătă, vor urca la peste 2000 de metri altitudine, pentru a se căsători la Biserica de Gheaţă, doi tineri din apropiere de Bucureşti, mari iubitori ai muntelui şi drumeţiilor în aer liber. După ceremonia religioasă, tânărul cuplu şi invitaţii acestuia (aproximativ 10 persoane), se vor retrage la Cabana Bâlea Cascadă pentru a servi masa şi pentru a fi cazaţi.

Până în acest moment, pentru acest sezon, la Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac mai sunt programate o cununie religioasă şi alte câteva evenimente, private sau cu acces liber.