Acasă Stirile zilei Antrenorul de genii Prof. Dr. Florin Colceag vine la Raw Life &...

Antrenorul de genii Prof. Dr. Florin Colceag vine la Raw Life & Style!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prof. Dr. Florin Colceag, un geniu antrenor de genii, sustine, duminica, 26 noiembrie, ora 14.30, in cadrul conferintei ”Evolutie, Esenta si Spiritualitate” – Raw Life & Style, seminarul “Evolutia in Gandire”.

Florin Colceag este doctor in economie, specialist in modelare matematica, presedinte al Institutului Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education, Expert international in educatia copiilor si a excelentei, dar si membru al Clubului de la Roma. Elevii pe care „antrenorul de genii” ii pregateste si calauzeste pentru olimpiadele nationale si internationale de matematica obtin anual numeroase medalii de aur.

De asemenea, Florian Colceag este expert international in educatia copiilor si in educatia de excelenta, antrenor al olimpicilor la matematica, fondator al unei organizatii pentru copiii supradotati si mentor al acestora

A dezvaluit cum recunoaste copiii supradotati

Sunt copii care la 2, la 3 ani, citesc, socotesc. Unii incep sa manifeste supradotare la 5 ani, altii la 12 ani. Dar exista un anumit moment care-i salta peste baremul obisnuit. Momentele acestea sunt legate nu de coincidente, ci de faptul ca acei copii isi gasesc calea. Ei stiu cine sunt, de unde vin si ce treaba au pe acest Pamant. E o mare diferenta intre un copil obisnuit si cei cu o inteligenta deosebita, deoarece copilul obisnuit e interesat de bunul lui trai, pe cand ceilalti se implica in ceva mult mai adanc, in rezolvarea unor probleme.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos