Acasă Politic Amenintare in stil mafiot pentru pentru candidatul din Capitala care a denuntat...

Amenintare in stil mafiot pentru pentru candidatul din Capitala care a denuntat grupurile de interese! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Stefan Florescu, candidatul independent la Primaria Sectorului 6, a fost amenintat in 31 mai cu moartea, dupa dezvaluirile pe care le-a facut in campania electorala despre mafia din Sectorul 6 care a cuprins toate nivelurile administratiei.

Stefan Florescu sustine ca s-a trezit cu o coroana de inmormantare la usa restaurantului pe care il detine familia sa mesajul fiind clar: Nu te vom uita niciodata! Ai grija de familia ta!

coroana_opt

 “Contracandidatii mei si-au epuizat putinele idei referitoare la proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 6 si au trecut la atacuri la persoana si amenintari! Pe langa mesajele de intimidare transmise pana acum, prin care imi era amenintata familia, inclusiv cele trei fetite ale mele, astazi au culminat cu depunerea unei coroane mortuare la intrarea in restaurantul Casa Florescu, situat pe b-dul Timisoara. Cocardele coroanei au inscriptionat  clar mesajul de amenintare, fapt pentru care am sesizat imediat organele de Politie, inaintand si o plangere in acest sens. Cercetarile au demarat, pana la finalizarea acestora, ii anunt pe cei care uzeaza de astfel de practici ca nu voi ceda NICIODATA in fata amenintarilor, nu ma tem si voi merge mai departe! Din 5 iunie 2016 voi fi Primarul Sectorului 6 si voi demasca, ca si pana acum, toate ilegalitatile si abuzurile comise de cei care astazi comanda astfel de actiuni abjecte indreptate impotriva mea si a familiei mele! Multumesc Politiei Sector 6, pentru promptitudinea cu care a raspuns apelului meu! Denunt cu toata taria aceste practici la care au apelat din nou contracandidatii mei si sustinatorii lor! Am considerat intotdeauna ca putem sa avem un dialog al proiectelor, insa ei au demonstrat, pentru a cata oara, ca sunt incapabili sa genereze idei administrative, uzand, in schimb, de metode de intimidare care amintesc de filmele cu mafioti! In ceea ce ma priveste, voi continua sa dovedesc fair-play, voi ramane in mijlocul cetatenilor care imi acorda onorant increderea lor si imi voi canaliza intreaga energie in sprijinul acestora, pentru dezvoltarea Sectorului 6!”, a declarat Stefan Florescu, conform stireazilei.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos