Acasă Multimedia Fotogalerie Alimentele nesanatoase din bucataria ta care pot provoca Alzheimer, cancer si alte...

Alimentele nesanatoase din bucataria ta care pot provoca Alzheimer, cancer si alte boli periculoase!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grija pe care trebuie sa o acordam alimentatiei zilnice este din ce in ce mai mare fiindca s-a demonstrat ca bolile metabolice precum cancerul, Alzheimer si multe altele, se declanseaza in primul rand datorita alimentatiei. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai nesanatoase alimente din bucataria dumneavoastra, potrivit listverse.com:

1mezelurile10. Mezelurile

Mezelurile nu trebuie consumate de nici o categorie de consumatori. In afara de gust, majoritatea mezelurilor din comert nu ofera absolut nimic pentru sanatate. Nu sunt nici macar o alternativa economica la carne. Sunt alimente inalt procesate. Contin conservanti si aditivi periculosi.

 

 

1cartofi pai9. Cartofii pai congelati

Un studiu realizat de cercetatorii americani arata ca procesul folosit pentru pregatirea cartofilor pentru industria alimentara, creste riscul de a dezvolta cancer. Cartofii sunt taiati, uscati, prajiti partial si congelati, ceea ce inseamna ca pregatirea lor finala dureaza mult mai putin. Dar tocmai acest proces influenteaza cantitatea de substanta cancerigena care se acumuleaza in cartofi.

 

1floricele8. Popcorn la microunde

Produse Chimice din captuşeala de sac, inclusiv acid perfluoroctanoic (PFOA) sunt parte dintr-o clasa de compuşi care pot fi legati de infertilitatea la om, conform cercetatorilor de la UCLA. La testare, produsele chimice cauzeaza cancer testicular şi cancer pancreatic. Cuptorul cu microunde determina reactii chimice pentru a vaporiza, si migreaza in floricele de porumb. Multi producatori au promis sa elimine PFOA pana in 2015. Pana atunci, cel mai bine este sa evitam popcornul facut la microunde.