Cap Limpede

Stirile zilei

Alexandru Rafila avertizeaza: „Masca nu este recomandat sa fie folosita pe strada”

Profesorul Alexandru Rafila sustine ca masca trebuie folosita doar in anumite situatii. „Masca nu este recomandat sa fie folosita pe strada. Sigur, o folosim pe strada daca gasim o zona aglomerata. Dar altfel, masca, conform recomandarilor, trebuie purtata doar in spatii inchise si in mijloace de transport in comun”, a spus Alexandru Rafila.

„Nu trebuie neaparat sa utilizam masca daca mergem cu bicicleta, facem alergare prin parc si intersectia noastra cu alte persoane este de foarte scurta durata si nu este foarte apropiata”, a adaugat el la Digi24.

Rafila a precizat ca manusile nu trebuie sa fie obligatorii. „Atingerea fetei cu manusile care sunt murdare, sunt contaminate este la fel de periculoasa ca si atingerea fetei cu mâinile murdare”, a explicat Alexandru Rafila.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105526").on("click", function(){ $(".com-click-id-105526").show(); $(".disqus-thread-105526").show(); $(".com-but-105526").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});