Acasă Life Monden Alexandra Stan a lansat un nou videoclip – „All my people”! VIDEO

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip – „All my people”! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip, „All my people”, care a fost filmat in Bulgaria.

Alexandra Stan revine cu un nou single, numit „All my people”, realizat in colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.

Piesa are si un videoclip incendiar, filmat in Bulgaria, in regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular in tara vecina, fost dansator profesionist.

„Filmarile au avut loc in centrala electrica de termoficare din Sofia si am avut parte de multe momente amuzante, pentru ca echipa nu vorbea nici engleza, nici romana si ne intelegeam mai greu”, a spus Alexandra.

alexandra stanArtista apare in clip atat in ipostaze senzuale, in lenjerie intima, dar si imbracata elegant, executand perfect o coregrafie spectaculoasa, alaturi de mai multi dansatori.

„Piesa este dedicata tuturor fanilor mei, pentru ca sustinerea din partea lor a fost dintotdeauna extraordinara”, a mai spus Alexandra.

Single-ul se bucura deja de succes in strainatate: este pe locul al cincilea in topul iTunes Italia, dupa numai patru zile de la aparitie. Mai mult decat atat, Alexandra Stan va incepe un turneu de promovare a piesei in Europa: primul concert va avea loc in Italia, apoi artista va ajunge in Marea Britanie, Turcia si Rusia.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos