Acasă Cultura Cinemagia De la DRACULA la S.H.I.E.L.D., TOP 10 seriale din 2013! VIDEO!

De la DRACULA la S.H.I.E.L.D., TOP 10 seriale din 2013! VIDEO!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Industria de televiziune se pregateste cu surle si trambite sa lanseze noi si noi seriale cu care sa-si capteze spectatorii. In timp ce unele seriale au fost intrerupte din cauza scandalurilor sau din lipsa de buget au aparut altele care vor acapara micile ecrane din toamna. Iata cateva dintre serialele pilot care isi incearca norocul pe televiziunile americane incepand din luna septembrie.

Dracula

Dracula lui Dario Argento se desfasoara in Transilvania, anul 1893. Intr-o noapte, in padurile de langa Passo Borgo, la poalele muntilor Carpati, doi indragostiti, Tania si Milos, se intalnesc in secret. In drum spre casa, Tania e urmarita si ucisa de “o umbra intunecata”. Nu peste mult timp Jonathan Harker, un tanar librar, soseste in sat la invitatia contelui Dracula insusi, nobilul locurilor, spre al carui castel se indreapta nu inainte de o vizita la Lucy Kisslinger, fiica primarului si cea mai buna prietena a sotiei sale, Mina. La castel, Harker este intampinat de Tania, misterios readusa la viata si transformata in vampir. Tania incearca sa-l seduca de mai multe ori, inainte ca Dracula insusi sa il muste de gat pe Harker.

Cand acesta incearca sa fuga, e ucis de un lup urias. Intre timp, sotia lui Harker, Mina, soseste in sat cautandu-si sotul,iar apoi viziteaza castelul lui Dracula, unde la randul ei cade sub hipnoza: acesta era momentul asteptat de conte, care – dupa cum se dezvaluie – a pus totul la cale pentru a o atrage pe femeie, care seamana perfect cu Dolinger, iubita lui de altadata.

Van Helsing, un vanator de vampiri si specialist in lichidarea lor, este chemat si soseste la castel, iar tinta lui este Dracula. Hotarat sa se lupte pe viata si pe moarte, Van Helsing intra in castel si – intr-o concurs de imprejurari – Mina, desi aflata sub hipnoza, il impusca involuntar pe Dracula: vampirul se transforma in cenusa inainte de a se transforma intr-un liliac cu un ranjet batjocoritor.

 

Continuarea pe StireaZilei.com!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos