Acasă Sanatate Afla totul despre ADN-ul fantoma! Vezi descoperirea care schimba perceptia despre genetica!

Afla totul despre ADN-ul fantoma! Vezi descoperirea care schimba perceptia despre genetica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Descoperirile din ultima perioada modifica dramatic viziunea oficiala a stiintei incat multi medici sau biologi nu pot sa tina pasul, mintea lor refuzand evidenta. Practic, ca urmare a descoperirilor din fizica cuantica si a cercetarilor asupra ADN-ului, pana si MAGIA NEAGRA poate fi explicata stiintific.

Dar sa incepem cu inceputul…

In anii 90 ai secolului XX, biofizicianul rus Vladimir Poponin a efectuat mai multe experimente prin care a dovedit ca ADN-ul uman influenteaza lumea materiala printr-un asa numit camp nou si necunoscut pana acum, numit de unii specialisti Camp de Torsiune, un camp informational foarte extins.

La inceputul experimentului, Poponin a creat vid intr-un tub, masurand distributia fotonilor din acesta. Asa cum se astepta, distributia particulelor de lumina era aleatoare. Dupa aceea, a plasat in respectivul tub vidat ADN uman si a masurat din nou distributia fotonilor. De data aceasta s-a constatat ca distributia fotonilor s-a schimbat, acestia grupandu-se dupa tiparul materialului genetic.

Desi chiar si rezultatele obtinute pana in acest moment erau spectaculoase, dovedind ca ADN-ul are capacitatea de a influenta mediul din jurul lui, descoperirea uluitoare a venit abia dupa scoaterea ADN-ului din tubul vidat. Ei bine, in momentul in care s-a masurat din nou distributia fotonilor in tub, s-a constatat ca acestia se comporta ca si cum ADN-ul AR FI TOT ACOLO. Mai mult decat atat, fenomenul distributiei fotonilor dupa tiparul ADN-ului s-a pastrat in interiorul tubului chiar si la luni distanta dupa scoaterea acestuia, fenomenul fiind botezat ADN FANTOMA.

Rezultatele acestui experiment pot sa explice o serie de fenomene stranii, cum ar fi cosmarurile si starile de rau pe care unele persoane le au in camere care, candva,  au fost martore la evenimente dramatice – crime, tortura – sau influenta concreta negativa a unor obiecte considerate „blestemate” (bijuterii medievale sau antice, spre exemplu) asupra noilor purtatori… Pentru ca aceste spatii sau obiecte poarta impregnarile vechilor proprietari si doar prin anumite actiuni speciale pot fi curatate de informatia subtila veche.

Daca ne gandim la faptul ca o singura mostra de ADN a putut sa influenteze un anumit spatiu pentru mai multe luni, desi a stat in acel tub vidat doar o mica perioada de timp, putem intelege in ce fel sunt impregnate cu campul informational al ADN-ului propriu un obiect, o casa, un element de vestimentatie, pe care le folosim pentru ani sau zeci de ani. Informatia specifica propriului ADN, a propriei noastre fiinte, in toata complexitea ei,  va ramane acolo pentru foarte mult timp si va crea o influenta, cel mai adesea insesizabila in mod constient, asupra celor care vor folosi candva, in locul nostru, acel obiect, acea casa, acel element vestimentar.

Avand in minte aceasta concluzie, putem desprinde o alta, deosebit de importanta: sa avem grija cu cine ne insotim, cine ne gateste, de la cine primim daruri, unde alegem sa locuim, cine ne sunt modelele in viata. Pentru ca, inevitabil, campul informational propriu al acestor oameni va crea o influenta asupra noastra, buna sau rea, prin propria lor radiatie energetica, prin mancarea impregnata cu energia lor, prin intermediul obiectelor pe care le luam de la ei si care sunt purtatoare ale unor informatii subtile care apartin fostilor proprietari. De alegerile noastre  depind multe!

sursa> cunoastelumea.ro, autor>Daniel Roxin

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentEfectele nebanuite ale abstinentei la relatii intime! Iata dupa cat timp esti afectat!
Articolul următorANAF te cauta la buzunare! Asa arata Jihadul impotriva persoanelor fizice!