Internetul colcaie dupa ce a fost inregistrat un experiment secret Haarp in localitatea Escanaba, SUA.

Statia locala de curent electric, centrala care alimenta cu curent electric orasul Escanaba a suferit o explozie care a aruncat orasul in bezna. Acest lucru s-a intamplat dupa o furtuna foarte puternica, relateaza media locala. Initial, localnicii spun ca autoritatile le-au explicat luminile pe care le vad ca ar apartine unui tren, in departare si ca e ceata.

Insa, informatiile privind cauza exacta a exploziei inca nu au fost date publicitatii, iar fenomenul de dupa explozie a adancit si mai mult misterul. Un fascicul nefiresc de lumina a tasnit din locul unde a avut loc explozia si s-a indreptat catre cer, lasand loc la speculatii majore.

„Explozia a avut loc la ora 01:30, pe 2 februarie, la Escanaba, un oras cu aproximativ 13.000 de locuitori, situat in Michigan, Peninsula Superioara. Statia este foarte aproape de centrala orasului si este administrata de Departamentul Electric al orasului. Potrivit martorilor, explozia a fost urmata de fasciculul de lumina, care a durat timp de cateva minute. Ciudatenia sta in avertismentul autoritatilor de dinainte de explozie, care sfatuisera locuitorii sa faca rost de surse alternative de energie, deoarece se asteapta incidente din cauza vremii, desi furtuni puternice mai trecusera prin oras si nu s-a intamplat mare lucru”, scrie media locala.

Statia nu este o instalatie nucleara si nici nu au fost raportate OZN-uri in zona, inainte sau dupa explozie, sau oriunde in apropierea fasciculul. Singura explicatie, spun expertii de internet, ar fi ca e un experiment secret cu HAARP.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) este un program de cercetare asupra frecventelor aurorale active desfasurat pe teritoriul Statelor Unite, langa localitatea Gakona, Alaska. Acest program reprezinta activitatea de cercetare desfasurata asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului si ionilor acestora la bombardamentele radiatiei solare si cosmice dar si la emisiunea de radiatii de inalta frecventa (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe Pamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.