Acasă Life Monden Actorul care il interpreteaza pe Suleyman Magnificul povesteste despre casnicia si provocarile...

Actorul care il interpreteaza pe Suleyman Magnificul povesteste despre casnicia si provocarile rolului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Halit Ergenci, actorul care il interpreteaza pe Suleyman Magnificul, povesteste despre casnicia lui si despre rolul din film.

La scurt timp dupa ce a devenit faimos jucand rolul principal din serialul „Suleyman Magnificul sub domnia iubirii”, actorul Halit Ergenci a devenit subiectul preferat al presei.

El este casatorit tot cu o actrita, cu care are un copil, iar in presa au aparut zvonuri ca situatia intre cei doi soti este tensionata. Replica actorului din Suleyman Magnificul a venit imediat.

„Este cat se poate de fals. Berguzar Korel, sotia mea, Ali, fiul nostru, si eu suntem in cea mai fericita perioada a vietii noastre. Fiecare dintre noi este mandru de succesul partenerului”.

Halit Ergenci spune ca are multe in comun cu personajul pe care il interpreteaza si care a cucerit o lume intreaga.

„Da, sunt mare fan al lucrurilor hand-made si in timpul liber incerc sa fac totul cu mana mea. Amandoi suntem aparatori ai drepturilor si luptam pana la capat pentru adevar”, a declarat acesta.

„Suleyman Magnificul” este o productie turceasca ce prezinta povestea sultanului si a Turciei, pe cand otomanii incepusera sa devina o putere in lume.

Serialul a fost subiectul unei controverse in Turcia pentru ca sultanul Suleyman este prezentat in ipostaza unui om cu vicii si pasiuni, nu ca un erou deplin, asa cum este prezentat in manualele de istorie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos