Cap Limpede

Stiinta

Acolo timpul se scurge invers! Dezvaluirile unei familii care a calatorit intr-un univers paralel!

Membrii unei familii din Franta au facut cateva dezvaluiri misterioase despre o calatorie care s-a transformat subit intr-o intamplare extraordinara de cateva ore ce i-a purtat spre un univers paralel unde timpul se scurgea invers.

Intamplarea povestita de aceste persoane a sunat cam asa:

Cei trei membri ai familiei se aflau intr-o masina in drum spre casa. La un moment dat, s-au trezit pe un drum izolat care ducea spre un sat.

Au inaintat si au descoperit un sat inzapezit, cu toate ca in momentul in care au pornit cu automobilul spre casa era cald si era luna august. In satul in care au ajuns era bezna, zapada era mare si un frig ingrozitor. In casele in care au intrat nu locuia nimeni. Totul era pustiu. Dupa mai multe minute de mers pe jos, masina nu a mai putut inainta, nu-si mai amintesc nimic.

S-au trezit dupa un timp, in automobilul lor, care era oprit pe marginea soselei. A doua zi au mers la politie si au povestit ceea ce li s-a intamplat. Politistii au clasat declaratia lor, insa un telespectator care studiase istoria si cunostea foarte bine zona i-a contactat. Istoric de meserie, telespectatorul a contactat familia, le-a ascultat istoria si le-a confirmat faptul ca in zona descrisa, in anul 1500, conform documentelor istorice, a existat un sat care a disparut, fara sa se cunoasca cauzele.

In noiembrie 2014, o prestigioasa revista de specialitate, prezinta punctele de vedere ale unor mari oameni de stiinta care declara ca universurile paralele exista. Un univers paralel exercita o presiune asupra altui univers, producandu-se fisuri, care permit trecerea in alt univers. Daca universul s-a creat prin ceea ce numim Big Bang, s-au format doua tipuri de energie pura care au dus la formarea materiei si a antimateriei.

Materia este formata din protoni si neutroni, este universul nostru. Antimateria este formata din particule cu incarcatura opusa. Electronul va fi un antielectron sau poziton. Cand aceste particule se intalnesc, se ciocnesc si se anihileaza. In momentul ciocnirii ele elibereaza o energie care se conserva in masa lor.

Vezi pe pagina urmatoare cum se intersecteaza universul nostru cu universul paralel >>>

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-76926").on("click", function(){ $(".com-click-id-76926").show(); $(".disqus-thread-76926").show(); $(".com-but-76926").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});