Cap Limpede

Sanatate

Acesta este ucigasul obezitatii! O singura lingura te poate ajuta sa scapi de 13 kg intr-o luna!

Multi experti din domeniul nutritiei au spus ca cea mai buna modalitate de a pierde in greutate este aceea de a stimula metabolismul. Rapiditatea functionarii metabolismului este foarte diferita, in functie de fiecare dintre noi. Unii oameni au un metabolism mai lent comparativ cu oamenii obisnuiti. In aceste cazuri, pierderea kilogramelor in plus poate fi o incercare extrem de dificila.

Cu toate acestea, exista cateva modalitati excelente de a contribui la accelerarea metabolismului. Cea mai convenabila modalitate poate fi reprezentata de consumul de alimente. Da, din fericire, exista unele alimente naturale care te pot ajuta sa contribui la accelerarea metabolismului!

Ceea ce urmeaza sa afli in acest articol ar putea fi cel mai eficient condiment care te poate ajuta in ceea ce priveste stimularea metabolismului. In cazul in care combini condimente cu mancare zilnica, vei putea sa-ti stimulezi metabolismul si sa atingi greutatea dorita.

S-a efectuat un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Iran, care a dovedit modul in care aceasta mirodenie a ajutat participantii sa piarta in mod semnificativ in greutate.

Studiul a implicat 44 de femei care s-au impartit in doua grupuri, unde toate femeile aveau probleme cu reutatea lor. Toate femeile din ambele grupuri au mancat sanatos timp de trei luni. Cantitatea maxima de calorii consumate in fiecare zi a fost de 500 de calorii.

Ambele grupuri au consumat aceeasi cantitate de calorii. Diferenta este ca primul grup a adaugat trei grame de chimen pudra la  140 de grame de iaurt. In timp ce al doilea grup a consumat aceeasi cantitate de iaurt, dar fara chimen.

Studiul a aratat un rezultat uimitor. Primul grup care a adaugat chimenul in iaurt a pierdut cu 14 procente mai multa grasime comparativ cu grupul care nu a adaugat chimenul.

De asemenea, s-a demonstrat ca acest condiment are puterea de a reduce procentajul de grasimi corporale. Primul grup care a consumat chimen a pierdut 14.64%, in timp ce al doilea grup a pierdut doar 4.91% din grasimi.

Chimenul este un condiment foarte eficient pentru pierderea in greutate deoarece este bogat in filosteroli. Filosterolii pot preveni depozitarea colesterolului in organism. Multi experti au atribuit, de asemenea, capacitatea chiminei de a accelera aceasta substanta. Asa ca, in cazul in care chimenul exista deja in bucataria ta, de ce nu incepi sa-l adaugi in mancare?

Sursa

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-94457").on("click", function(){ $(".com-click-id-94457").show(); $(".disqus-thread-94457").show(); $(".com-but-94457").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});