Declaratia lui Albert Pike, general in armata americana a fost scrisa de catre Pike in 1871 si adresata unui prieten mason. In prezent aceasta revine in atentia opiniei publice care, din pacate, este mai actuala ca oricand.

Pe un site francez, ieri a aparut stirea ca Arabia Saudita va construi un zid, lung de 1000 km, care va desparti Arabia Saudita de nordul Irakului, exact zona in care reprezentantii islamului radical au preluat conducerea zonei.
Zidul va fi foarte inalt si marginit de transee. Paza acestei zone va fi draconica, din cauza atacurilor pe care irakienii din acea zona le-au dat in zona Arabiei Saudite. Arabia Saudita a trimis in zona 30000 de soldati care vor supraveghea zona. Miscarea Islamica a amenintat ca va cuceri Arabia Saudita.

Este socanta declaratia lui Nabil Naim, unul dintre fondatorii Miscarii Islamice, care sustine ca aceasta miscare este sustinuta de CIA. El sustine ca se vrea un razboi fara sfarsit. Acest razboi va secatui financiar tari precum Arabia Saudita si Iran. In urma acestei situatii, SUA va putea sa preia foarte usor controlul in aceste tari. Politologii sustin ca pe de o parte Arabia Saudita finanteaza Miscarea Islamica, iar pe alta parte este nemultumita si ingrijorata ca membrii miscarii nu au respectat intelegerea de a ramane departe de Arabia Saudita.

Arabia Saudita a semnat un acord cu Israelul care priveste sustinerea Israelului, in cazul in care vor porni un razboi impotriva Iranului. Franta, SUA, Marea Britanie sustin ca Iranul este o putere nucleara, cu toate ca autoritatile iraniene neaga acest lucru. Revenind la scrisoare lui Pike, sunt descrise toate etapele pe care cel de al Treilea Raboi Mondial le are.  Razboiul va incepe intre sionisti si musulmani. Lumea occidentala, divizata in ceea ce priveste sustinerea acestui razboi, va fi nevoita sa se implice.

Pike vorbeste despre multi atei care isi vor gasi in sanul islamului adevarata vocatie. Pike sustine ca musulmanii vor iesi invingatori si ca ateii si crestinii vor disparea. Interesant este faptul ca el a facut alte doua predictii, care s-au adeverit, cu privire la cele doua razboaie mondiale. Pike a fost francmason de gradul 33 si cu toate ca a fost general in armata americana, a facut chiar si puscarie pentru inalta tradare. L-a gratiat presedintele SUA, care era si el mason.
In scrisoare, Pike vorbeste despre marile razboaie cu care se va confrunta lumea. Despre primul Razboi Mondial, el sustinea ca Rusia va deveni o mare putere comunista care va avea o influenta nefasta asupra lumii.

Al doilea Razboi Mondial este descris cu exactitate, pornind de la cauze si ajungandu-se la implicarea SUA. In ceea ce priveste razboiul care va urma, el sustine ca sionistii, evreii, vor avea o influenta majora in declansarea lui. Israelul va fi sustinut de lumea occidentala, dar vor exista tari care vor lupta alaturi de islamisti. El vorbeste despre o prapastie care se va produce in lumea crestina. O mare parte dintre crestini va renunta la religia lor, dezamagiti de dogmele crestine.

Lumea crestina si ateii vor avea grave probleme sociale si economice, care vor duce la reorientarea acestora catre islam. Se vorbeste despre o migratie in masa catre islam si Coran. Islamul va iesi castigator, iar lumea crestina va disparea.

Va readuc aminte ca o mare parte dintre razboaiele in care crestinii au luptat impotriva islamului, le-au pierdut.
Razboiul dus de rusi impotriva Afganistanului a inceput in 1976 si s-a terminat in 1989. Rusii au pierdut un razboi in care au investit enorm si au fost multe victime. Despre razboiul din Irak, pe care l-au dus americanii impotriva acestora, ce sa mai vorbim.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.