Acasă Sanatate Acest remediu foarte simplu te poate scapa rapid de ciupercile pielii la...

Acest remediu foarte simplu te poate scapa rapid de ciupercile pielii la maini si picioare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In ciuda faptului ca este extrem de neatractiva, ciuperca unghiei reprezinta o problema serioasa de sanatate. In acest caz, cele mai comune tratamente includ antibiotice, dar aceste medicamente sintetice pot cauza efecte secundare daunatoare. Prin urmare, trebuie sa va adresati medicinei naturiste.

Cu toate acestea, aminteste-ti ca daca nu tratezi aceasta problema cat mai devreme, nu vei obtine rezultate rapide. Pe de alta parte, daca astepti inainte de a actiona, ciuperca isi poate cere drepturile si poate provoca alte complicatii si probleme de sanatate.

Astazi, vom sugera unul dintre cele mai bune remedii de sanatate in cazul ciupercii unghiei. Contine doar doua ingrediente, pe care credem noi ca le aveti deja in bucatarie. Acestea sunt praful de copt si otetul din cidru de mere

Acestea sunt ingrediente extrem de eficiente in combaterea ciupercilor, iar acesti germeni se dezvolta numai intr-un interval limitat la pH-ului. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu are o natura alcalina, in timp ce otetul de mere este acid. Prin urmare, amestecul este incredibil de eficient in combaterea mediului ideal pentru dezvoltarea ciupercilor.

In plus, otetul din cidru de mere este extrem de util in cazul unui numar mare de alte boli. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, utilizati intotdeauna acele branduri care contin substanta “mama” care pluteste in partea de jos a sticlei, deoarece aceea este responsabila pentru majoritatea acestor beneficii ale otetului de mere.

Aceasta este reteta care poate trata cu succes ciuperca piciorului:

Ingrediente

Praf de copt

Otet din cidru de mere

Apa calda

Instructiuni

Intr-un lighean mic, toarna putin otet din cidru de mere si inmoaie-ti picioarele timp de 20 de minute.  Apoi, umple ligheanul cu apa si inmoaie-ti din nou picioarele timp de 20 de minute. Apoi, adauga praful de copt si lasa picioarele sa se inmoaie inca 20 de minute.

Aceasta procedura ar trebui repetata de cateva ori pe zi. Tratamentul ar trebui aplicat pe picioare curate si uscate. Daca va fi repetat frecvent, ciuperca unghiilor va disparea in cateva saptamani.

Sursa