Romtelecom nu va mai retransmite canalele PRO TV S.A. incepand cu 3 ianuarie 2013 din cauza unor conditii de reinoire cerute de PRO TV.

„In decursul negocierilor incepute in luna septembrie, ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM”, precizeaza un comunicat al postului.

„Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV”, a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare a canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).

Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obtinute la numarul de telefon(021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relatii cu publicul al PRO TV. De asemenea, www.protv.ro si www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toti distribuitorii canalelor PRO TV din Romania si strainatate.

Romtelecom a anuntat, joi, ca negociaza de mai multe luni cu ProTV S.A. cu privire la continuarea difuzarii celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom si ca, avand in vedere ca, pana la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, „exista o probabilitate ridicata” ca, incepand cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom sa fie nevoita sa inceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV Romania si VH1.

De asemenea, compania anunta ca, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, va oferi clientilor alte canale TV de cea mai buna calitate, incepand cu data de 3 ianuarie 2013.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.