Acasă Stirile zilei S-a rupt lantul de iubire dintre Dragnea si Tudose! Premierul s-a dezis...

S-a rupt lantul de iubire dintre Dragnea si Tudose! Premierul s-a dezis de ministri penali impusi de Dragnea! Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Contre in direct la una din televiziunile aservite si premierul Mihai Tudose. Mircea Badea a intrat in dialog cu premierul Mihai Tudose si l-a intrebat insistent daca HotNews.ro l-a citat corect cand a spus ca „eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o „mica remaniere”.

La raspunsul afirmativ al premierului, Badea a insistat ce inseamna „probleme penale” si l-a intrebat daca „orice procuror poate face remaniere in guvern”:

„Nu stiu cum e la Bruxelles, dar in Romania, Justitia e facuta de judecatori si nu de procurori. Dar, conform lucrurilor pe care dumneavoastra le enumerati, inseamna ca orice procuror poate face discretionar remaniere in guvern fara niciun fel de raspundere atunci cand acuzele se dovedesc false, asa cum au fost si in cazul lui Victor Ponta pe care u vrut sa-l ‘remanieze’. deci, orice procuror poate face discretionar remaniere in guvern?”, a spus realizatorul TV.

„Exista prezumtia de nevinovatie, dar e clar ca acei ministri au o problema. E posibil ca aceste probleme sa afecteze si imaginea guvernului si atunci se impune remanierea lor […] Nu orice procuror poate face remaniere”, a spus premierul.

„Atunci numai cei ai doamnei Kovesi?!”, a venit replica lui Mircea Badea.

Vizibil incurcat, premierul a raspuns: „Eu nu cred ca cineva ar fi atat de determinat sa faca niste dosare pe banda rulanta unor nevinoavati ca sa remanieze guvernul. Nu se joaca nimeni cu asaa ceva. Chiar daca mai exista derapaje, am incredere ca lucrurile nu se pot duce in halul asta”. Mircea Badea a incheiat seara cu un atac virulent la Tudose despre care a spus ca si-a luat agenda de la HotNews.ro si Ziare.com sau de la DNA.