Acasă World Cum poti sa renunti la fumat intr-o ora! „Dorinta de a fuma...

Cum poti sa renunti la fumat intr-o ora! „Dorinta de a fuma nu mai era acolo”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

O britanica a povestit cum a reusit ea sa scape de dorinta de a pune o tigara in gura. Totul a durat doar o ora, dupa cum povesteste chiar ea.

Sarah Buchanan a povestit experienta ei pentru Dailystar.co.uk. Ea a incercat de mai multe ori sa se lase de tigari, insa nu a reusit. Femeia a decis insa sa incerce si hipnoterapia, respectiv un tratament prin hipnoza.

„La multi altii, am fost sceptica (…), insa am decis sa merg la o sedinta de hipnoza sa vad daca pot sa scap de depedenta in doar 60 de minute”, povesteste ea. Ea a fost la o hipnoterapeuta care a avut si vedete printre cliente, respectiv pe Adele si Lily Allen.

„Cand am ajuns, m-a intrebat daca am tigari la mine si mi-a spus sa pun pachetul pe masa de langa mine”, a continuat femeia.

A urmat o discutie despre viata ei, dar si despre obiceiurile ei, timp in care aceasta s-a relaxat in scaun. De astfel, „pacienta” povesteste ca fusese avertizata ca nu va simti ca se intampla ceva. „si nu am simtit. M-am lasat pe spate si i-am ascultat viata. Nici macar nu am realizat ca fusesem hipnotizata”, continua ea.

Dupa sedinta de 60 de minute, ea a scapat de obiceiul novic. „Nu am simtit nimic diferit, insa am iesit pe usa si am lasat pachetul pe masa ei. Cand ma gandeam la fumat, stiam ca pot sa imi aprind o tigara, insa in acelasi timp nu mai simteam nevoia sa fac asta”, a mai spus ea.

„Nu simteam un dezgust cand ma gandeam la tigari, insa era usor sa rezist tentatiei, caci dorinta de a fuma nu mai era acolo”, a mai spus ea. Sarah Buchanan a povestit ca nu si-a mai aprins nicio tigara in urma sedintei de hipnoza, scrie liberatatea.