Acasă Life Dezvoltare Personala Axa vietii! Ce schimbari notabile ar trebui sa faci ca sa nu...

Axa vietii! Ce schimbari notabile ar trebui sa faci ca sa nu mai irosesti pretiosul timp!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Imaginea de mai sus prezinta o axa a vietii care se desfasoara intre 0 si 80 de ani. Numarul 80 este aproximativ si depinde de locul in care traiti si stilul de viata.

Fiecare liniuta de pe axa reprezinta 10 ani, deci poti trai mai mult de 80 de ani sau mai putin, nimeni nu stie cu precizie cand vei muri.

Iata ce se intampla in mod normal in societate, ne nastem, copilarim, dupa care devenim adolescenti, dupa care in jurul varstei de 18-20 de ani incepem sa lucram. si lucram, lucram, lucram pana in jurul varstei de 65 de ani. Deci, dupa cum poti vedea, majoritatea vietii noastre se rezuma la munca. Este foarte important sa iti petreci acest timp facand ceva ce iubesti cu adevarat.

Perioada copilariei este una foarte frumoasa, iar perioada pensiei, are si ea frumusetile ei (exceptand bolile) , insa ce ne facem cu toti acesti ani, care se desfasoara intre cele doua etape?

Nu ar trebui sa il petrecem gandindu-ne inca de la inceputul saptamanii la ziua de vineri, dupa care sa asteptam concediul, apoi pensia si asa mai departe, deoarece anii acestia vor zbura imediat si odata ce i-am pierdut, nu se vor mai intoarce niciodata.

Ceea ce vreau sa spun este ca daca lucrezi intr-un domeniu care nu iti este deloc pe plac si o faci doar pentru ca trebuie sa iti platesti datoriile, atunci trebuie sa faci urgent o schimbare in viata ta. Pentru ca ceea ce stim cu adevarat este ca suntem oameni, ca traim pe Pamant, dupa care murim. Locul in care ajungem dupa ce murim inca se cerceteaza, fiecare religie are opinii diferite, insa cu totii stim sigur ca avem o singura sansa la viata, deci trebuie sa profitam de ea si sa o traim frumos, asa cum ne dorim.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos