Acasă Sanatate Bautura care accelereaza metabolismul in timp ce dormi!

Bautura care accelereaza metabolismul in timp ce dormi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Organismul are calorii prin metabolism, asa ca este important sa stii ce sa mananci pentru ca creste activitatea metabolica chiar si in timp ce dormi, mai ales daca vrei sa scapi de kilogramele in plus. Prepara aceasta bautura daca vrei sa te simti usor si plin de energie in acelasi timp. In doar sapte zile, aceasta bautura te poate ajuta sa elimini o cantitate mare de grasime din organism!

Ingrediente

1 lamaie

1 castravete

1 lingura de ghimbir tocat

1 lingura de suc de aloe vera

Putin patrunjel

½ pahar de apa

Mod de preparare

Aceasta bautura este foarte usor de preparat si te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus.  Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca pana cand vei obtine un amestec omogen. Este cel mai bine sa o consumi noaptea inainte de a merge la culcare.

Cum functioneaza?

Vei simti reducerea grasimii, in special a grasimii abdominale luand un singur pahar din acest suc. Aceste ingrediente combinate ajuta metabolismul sa arda grasimea in timp ce dormi.

Beneficiile de sanatate ale ingredientelor

Castravetii sunt foarte puternici pentru combaterea grasimilor. Acestia sunt un element cheie in orice program de pierdere in greutate.

Patrunjelul are un continut redus de calorii si este plin de antioxidanti, precum si de vitamine si minerale, care sunt extrem de puternice in ameliorarea retentiei de apa, ajutand astfel in cazul balonarii.

Ghimbirul intensifica metabolismul si, de asemenea, previne constipatia. Acest ingredient va ajuta la arderea grasimii in timp ce dormi.

Sucul de lamaie este foarte eficient pentru spalarea toxinelor care se acumuleaza in organism.

Sucul de aloe vera este extrem de puternic pentru pierderea in greutate.

Stai hidratat: bea multa apa.

Apa este esentiala pentru arderea caloriilor. Daca va lipseste hidratarea, metabolismul va reduce  munca si nu va fi capabil sa arda caloriile asa cum ar trebui. Ofera-i metabolismului un impuls consumand multa apa.

Sursa