Acasă Life Dezvoltare Personala Cele OPT semne ca tocmai ai scapat de un manipulator!

Cele OPT semne ca tocmai ai scapat de un manipulator!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Manipulatorii sunt extrem de priceputi la ceea ce fac. Fie ca sunt niste mincinosi excesiv de magulitori sau in mod direct, cu scpul de a-i controla pe ceilalti, ei o fac bine. In plus, acestia sunt adesea greu de observat, cel putin initial. Pana sa-ti dai seama ca esti manipulat, stima ta de sine a scazut si incepi sa crezi ca este ceva in neregula cu tine. Uneori nu-ti dai seama ca ai fost implicat intr-o manipulare pana cand nu te-ai despartit de manipulator. De indata ce exista un spatiu decent intre tine si manipulatorul tau vei incepe sa observi ca viata ta se schimba in mai bine. Acestea sunt cele opt semne care iti arata ca ai lasat in urma un manipulator si ca traiesti o viata mai buna:

#1. Ai un sentiment mai bun de sine

Manipulatorii prospera in urma controlului excercitat asupra celorlalti. Ei cred in mod eronat ca puterea exista in afara lor. Cu scopul cresterii asa-numitei puteri externe, acestia se indreapta catre ceilalti. Ei vor sa te simti neputincios, astfel incat sa le oferi controlul asupra propriei tale persoane. Daca simti ca un val a fost inlaturat din viata ta si ca in cele din urma stii cine esti, probabil ai parasit un manipulator.

#2. Esti mai putin emotional

Cu un manipulator, tot ceea ce faci este gresit. Orice batalie purtata este vina ta. Manipularea iti poate distruge lumea emotionala. Poti trece de la plans la sentimente de vinovatie si la nevrednicie intr-un schimb foarte scurt. Apoi regreti ca nu te-ai aparat pe tine insuti. Esti rusinat ca i-ai lasat sa treaca peste tine inca o data. Atunci cand manipulatorul nu mai este prezent in viata ta, emotiile tale sunt mult mai stabile.