Acasă Politic Liviu Dragnea, repetent in facultate! Fostul profesor l-a dat de gol!

Liviu Dragnea, repetent in facultate! Fostul profesor l-a dat de gol!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Profesorul universitar Mircea Oprean, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a povestit, la Antena 3, ca i-a fost profesor lui Liviu Dragnea, pe cand acesta studia la Politehnica, dar ca social-democratul a ramas repetent.

Intrebat ce studenti celebri a avut, Oprean l-a laudat pe Miron Mitrea si l-a vorbit de rau pe Liviu Dragnea, care, desi alesese calea mai usoara, tot a ramas repetent.

„La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent”, si-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

Badea si Gadea au fost luati prin surprindere de aceste dezvaluiri. „Cum, Dragnea v-a fost elev? Nu exista asa ceva!”, a spus stupefiat Badea. Apoi, cei doi au incercat sa-i gaseasca circumstante atenuante presedintelui Camerei Deputatilor, amintindu-le telespectatorilor de un alt episod controversat din trecutul politicianului.

”Poate s-a intamplat cand canta in trupa rock”, a zis Mircea Badea.