Acasă Utile Cel mai cunoscut bioenergoterapeut din Romania: „Nu mai dati maruntisul! E cea...

Cel mai cunoscut bioenergoterapeut din Romania: „Nu mai dati maruntisul! E cea mai mare greseala! Iti iau sporul!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lidia Ficioru a fost invitata intr-o emisiune TV unde a vorbit despre importanta pastrarii maruntisului pe care il primesti de la magazin.

Se pare ca acesta ar trebui pastrat in casa si in niciun caz dat cersetorilor pe strada. Aceasta este o greseala uriasa pe care o face toata lumea, fara sa stie ce efecte negative are asupra starii de bine a unei persoane.

„Restul, maruntul de la magazin, trebuie luat intotdeauna. Sa-l luati de acum incolo. Sa-l luati si sa-l pastrati intr-un borcanel, oricant ar fi, 5 bani, 10 bani.

Nu este hapsanism. Mai bine lasa un leu intreg decat maruntis. Maruntisul trebuie pastrat undeva intr-o bucatarie sau intr-un vas.

Niciodata din banii de rest sa nu dai la un cersetor. Da din buzunar daca vrei. Dar nu banii pe care tocmai i-ai primit intr-un bol.

Maruntisul se pune intr-un bol acasa. Poti sa investesti banii, sa-i transformi in hartie, sa iti cumperi ceva, dar sa nu-i dai pentru ca iti iau sporul. Nu e o vraja, ci informatia banului in sine ti se poate lua ca energie a banului, arata kfetele.

Ai dat cu mana proasta sau ai dat la mana proasta.”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos