Acasă Politic Pe cine a vrut sa aduca PSD-ul la protestele de la Cotroceni!?...

Pe cine a vrut sa aduca PSD-ul la protestele de la Cotroceni!? Clanurile abia asteapta sa se confrunte cu corporatistii…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dincolo de ironie si de realitatile vietii in Bucuresti realitatea ne arata ca in Romania exista inca o patura sociala atat de usor de manevrat astfel incat la nevoie mintile malefice din PSD pot recurge la violente mai ceva ca la mineriade. Un articol prezentat de Evenimentul Zilei arata ca, in urma cu o saptamana, un controversat lider al romilor din cartierele Rahova si Ferentari a incercat organizarea unui miting pentru „sustinerea PSD” si… a unei „OUG referitoare la gratiere”!
Potrivit surselor EVZ, initiativa mitingului a fost ingropata cu viteza luminii, chiar de liderii PSD Sector 5.

Organizatorul mitingului esuat a fost chiar Edu Adrian, fost membru PSD si fost activist al „Partidei Romilor”, formatiune coordonata de faimosul Nicolae Paun (alias „Niky Scorpion”), trimis in judecata pentru deturnare de fonduri europene. Edu – care, in decembrie 2016, a candidat pentru un fotoliu de parlamentar, din partea Partidului Ecologist – este un apropiat al fostului primar Marian Vanghelie. Edu Adrian (care isi numeste colaboratorii cand „tigani”, cand „romi”) a postat pe Facebook (2 februarie) o invitatie la un protest surprinzator. Acesta este textul integral al anuntului: „Sustinem PSD. Sambata 4.02.2017, ora 11, in Piata Rahova, 500 de tigani vor fi alaturi de Liviu Dragnea. Va avea loc o intalnire de socializare in fata Pietei Rahova la care vor participa peste 500 persoane de etnie roma pentru sustinerea PSD in demersul lor privind O.U.G referitoare la gratiere. Sustinator Edu Adrian.”

sursa: evz.ro