Coincidenta stranie in peisajul politic unde liderul PSD condamnat penal a fost surprins cu o tanara cu 30 de ani mai tanara, care se pare ca este si noua partenera de viata. Tanara Tanase Irina Alexandra, a fost chiar secretara lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii Regionale, in timp ce aceste era ministru. Inainte de asta, la doar 19 ani, tanara a fost angajata la firma detinuta de familia lui Sebastian Ghita, Asesoft International SRL. Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna toti social-democratii etse daca din momentul in care tanara i-a fost plasata in slujba lui Liviu Dragnea, cel care conduce partidul mai este Liviu Dragnea sau Sebastian Ghita… cu renumitele lui inregistrari? Sa ne asteptam la dezvaluiri in caz ca Dragnea nu mai face jocul orchestrat de fostul deputat fugar? Alta intrebare…

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvaluie, pe pagina sa de Facebook, ca partenera de viata a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lucrat, in 2012, la firma Asesoft International SRL, detinuta de deputatul fugar Sebastian Ghita. Jurnalistul adauga ca Tanase Irina Alexandra, secretara liderului social-democratilor, a incasat un salariu de 17.700 de lei, conform declaratiei de avere pe care aceasta a semnat-o un an mai tarziu. „Stiti unde a lucrat iubita secreta – asa cum sustine presa tabloida – a lui Liviu Dragnea inainte sa o ia acesta la cabinetul sau pe vremea cand era ministru al dezvoltarii regionale?

La Asesoft International SRL unde a incasat in 2012 un salariu anual de 17.700 lei conform declaratiei de avere a domnisoarei Tanase Irina Alexandra. Acestea sunt date publice conform declaratie sale de avere depusa pe 25.10.2013 in calitate de secretar la cabinetul ministrului dezvoltarii Liviu Dragnea.

Asesoft International SRL a fost detinuta de Sebastian Ghita, fost deputat PSD si patron al televiziunii Romania TV, fiind dat in urmarire internationala pentru ca a fugit din Romania pentru a scapa de urmarirea penala in cele patru dosare penale instrumentate de DNA si alte parchete.

Credeti voi ca daca Sebastian Ghita i-a angajat pe post de secretara amanta lui Liviu Dragnea nu ar fi putut incheia si niste intelegeri subterane cu acesta, inclusiv sa-i predea acestuia casetele alea in care facea tot felul de dezvaluiri?”, se intreaba, retoric, Stelian Negrea.

Ar mai fi de completat si faptul ca declaratia de avere a tinerei este goala, desi conduce un BMW X6, potrivit cancan.ro de peste 40.000 de euro, masina care nu apare nici in declaratiile lui Dragnea Liviu…


sursa: romanialibera.ro