Acasă World Au primit in ziua nuntii un plic pe care scria „nu-l deschideti...

Au primit in ziua nuntii un plic pe care scria „nu-l deschideti pana la prima cearta”! Ce surpriza au avut dupa noua ani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un cuplu din Michigan a primit o cutie cu un plic misterios in ziua nuntii, pe care scria sa nu il deschida pana la prima lor cearta.

Kathy si Brandon Gunn s-au casatorit in septembrie 2007, iar unul dintre darurile primite la nunta a fost un plic primit de la matusa lui Kathy, pe care scria „nu il deschideti pana la prima cearta”.

Cei doi au uitat de acel plic, dar si-au adus aminte de el dupa 9 ani, timp in care s-au certat de nenumarate ori si s-au mutat de trei ori.

Asa ca cei doi si-au facut curaj si au deschis plicul, care era lipit de cutia cadoului primit, dar au avut parte de o surpriza. Cand au deschis plicul, inauntru au gasit doua biletele, adresat fiecaruia dintre ei. Sub plic, in cutie, erau cateva pahare de vin, o vaza si produse de baie.

In biletul pentru Kathy scria sa foloseasca banii ca sa isi cumpere pizza, creveti sau ceva pe gustul amandurora, iar pe biletul pentru Brandon scria sa ii cumpere flori si o sticla de vin sotiei sale.

„Timp de 9 ani cutia si plicul au stat neatinse, printre alte cutii si lucruri uitate. Cumva, dupa ce am deschis-o, ne-am dat seama ca am primit o lectie despre toleranta, compromis si rabdare” a scris Kathy pe Facebook, conform stirileprotv.