Acasă Politic Dotore Ponta a ajuns de rasul lumii! Poanta de care rad sute...

Dotore Ponta a ajuns de rasul lumii! Poanta de care rad sute de milioane de oameni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Cunoscut in toata lumea pentru stilul sau arogant si acuzatiile de plagiat care i se aduc, Victor Ponta s-a facut de ras intr-o postare pe Facebook facand dovada ca nu stie ce limba se vorbeste in Brazilia dar si ca nu exista limba americana, ci limba engleza. Dupa ce i s-a atras atentia asupra gafei Ponta a revenit cu emoticoane si cu ghilimele.

Vizita presedintelui Iohannis in Bulgaria a fost un nou prilej pentru Victor Ponta sa-si ironizeze fostul adversar. Fostul premier il compara pe seful statului cu Nicolae Ceausescu, pornind de la faptul ca prima carte a lui Iohannis, „Pas cu pas”, a aparut si in Bulgaria.

 

„Am ajuns de dimineata in Bulgaria si merg din librarie in librarie sa caut cartea Dlui. Iohannis. Avand in vedere ca in romana nu spune niciodata nimic (iar germana nu stiu eu) sper sa il citesc in bulgara! Am gasit insa operele altui mare autor roman – Nicolae Ceausescu. Tot pe banii nostri se faceau traducerile si atunci ca si acum! Vine vara – pentru Dl. Iohannis e timpul pentru Rio sau acasa la Miami – vreau sa ii vad cartea tradusa in „braziliana” sau „americana””, scrie Ponta pe Facebook.

 

Din pacate Victor Ponta nu stie ca nu exista limba braziliana si ca in Brazilia se vorbeste limba portugheza, dar si ca ni exista limba americana lucru destul de ridicol pentru un fost presedinte de partid si prim-ministru al Romaniei, actual postac pe facebook.

ponta facebook