Unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, vizitat de sute de mii de turisti din Romania si strainatate se va redeschide publicului larg incepand din acest week-end. Potrivit comisiei de analiza din CNADNR drumul este pregatit si in deplina siguranta pentru drumeti.

 
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a decis ca, anul acesta, Transfagarasanul sa se deschida mai devreme de 1 iulie, termneul prevazut in regulamentul de functionare. Dupa o evaluare a starii traseului, efectuata la fata locului de catre Comisia de Analiza a Companiei, aceasta a decis ca sambata, 18 iunie, Transfagarasanul, cunoscuta drept cea mai frumoasa sosea din lume, sa fie redeschis total circulatiei. Informatia este confirmata si de prefectul de Arges, Cristian Soare, dupa discutii la Ministerul Transporturilor si la Compania nationala de drumuri.
Reamintim ca, de obicei, circulatia prin tunelul de la Balea Lac este inchisa, in fiecare an, pana la 30 iunie. „Perioada de inchidere poate fi decalata in functie de conditiile meteo si de starea partii carosabile a drumului. Dechiderea circulatiei se face numai dupa o revizie speciala realizata de CNADNR”, precizeaza site-ul Companiei Nationale de Drumuri.

sursa> RADOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.