Acasă Timp liber Spiritualitate Diavolul ataca online! Mii de satanisti au impanzit internetul romanesc!

Diavolul ataca online! Mii de satanisti au impanzit internetul romanesc!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Site-urile satanice sunt locurile in care se intalnesc internautii adepti ai lui Satan. Comunitatile satanice online numara mii de utilizatori, tineri si mai putin tineri, care cred in Biblia satanica si se saluta cu „Hail Satan“.

”Biserica Satanista”, ”Bucuria lui Satan” sau ”Flacara Neagra” sunt doar cateva din site-urile unde s-au adunat satanistii romani in mediul online. Dupa numarul utilizatorilor si al membrilor inregistrati pe forumurile in care subiectul principal de discutie este curentul satanist si adularea lui Satan, comunitatea internatilor romani care impartasesc aceasta credinta depaseste 14.000.

Satanistii formeaza in online o comunitate nevazuta in care oameni de varste diferite, fara chipuri si nume reale au un singur crez: Satan.

In comunitatile online in care Satan este venerat s-au adunat satanisti ”traditionali“, „moderni“ si „rebeli“ mai toti avand drept carte de capatai in ideologie ”Biblia Satanica”, cartea lui Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste“. ”Satanismul este o religie a vietii, a pretuirii si implinirii acesteia. Nu exista nimic mai presus pentru noi decat a duce o viata fericita, lipsita de griji si restrictii imaginare create artificial. Satanistii sunt iluminati.

Ei s-au trezit din minciunile si iluziile religiilor false, ipocrite, care nu fac altceva decat sa impiedice progresul real, atat al individului, cat si al umanitatii toate” este prezentarea facuta comunitatii pe site-ul bisericasatanista.org. Satanismul este considerat de adeptii lui ”o religie a individului”, iar despre Satan adeptii cred este unul dintre ”Cei Patru Printi incoronati ai Iadului”, considerat a fi cel mai puternic, scrie Adevarul.

In bisericile online inchinate printului Iadului, satanistii isi predica credinta cu cartea lui Anton Szandor LaVey in mana. Membrii comunitatilor cred in Satan ca forta superioara divina si resping ideea vietii de apoi. ”Avem doar o viata, de aceea nu trebuie sa o irosim, ci sa ne implinim in timpul ei. Astfel nu ne ordonam viata doar de frica a ceea ce va urma, ci in functie de cum vrem sa traim.Existenta unei vieti „dupa”, intrucat nu a fost demonstrata, nu este deci altceva decat o posibila iluzie, iar unul din principiile sataniste este: „Satana reprezinta existenta vitala, in loc de promisiuni spirituale irealiste!”, spun satanistii din online. in comunitatile online sunt promovate cele noua pacate sataniste, preluate din Biblia Satanista, scrisa de Anton Szandor LaVey. Prostia, infatuarea, autoamagirea, solipsismul, conformismul, lipsa de perspectiva,orgoliul neproductiv, lipsa de estetica,uitarea trecutului ortodoxiei sunt considerate pacate capitale de catre adeptii satanismului. Prostia e pacatul principal.

„Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata, ci si laudata. Satanistii nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie” este una dintre credintele celor care se inchina lui Satan.

Site-urile de profil au formuri in care satanistii par dispusi sa invete pe oricine, indiferent de varsta, care sunt principiile fundamentale ale bisericilor online dedicate lui Satan. Pe formuri se discuta orice: de la dezbateri legate de principiile sataniste, pana la retete de vraji si ritualuri de magie neagra. La sectiunile speciale dedicate experientelor personale, satanistii explica singuri cum au ajuns sa imbratiseze aceasta credinta. ”Eu la inceput eram un crestin fanatic (poate am mai mentionat asta altundeva nu mai stiu) dar ii a 10-a am avut acea „cadere” si mi s-a „intunecat” vederea. intr-un cuvantat m-am desteptat si am inceput sa caut.. am avut anumite revelatii, si intr-un final am gasit Biblia Satanica lui LaVey, care m-a ajutat sa aflu anumite chestii despre satanism, regasindu-ma in conceptia asta… Cand am gasit site-ul asta am gasit i Satanismul Modern si fiind de acord cu Satanismul Modern, momentan(insemnand ca daca gasesc ceva mai bun ma voi schimba) fiind Satanist Modern” este spovedania unui utilizator.