Alegerile locale se apropie de final iar politicienii inca ne iau de fraieri. Unul dintre cazurile strigatoare la cer este in Sectorul 2 unde presedintele PSD, deputatul Rodica Nassar a profitat de retinerea lui Neculai Ontanu pentru a-si propulsa fratele in functia de primar. I-a si iesit pentru ca fostul viceprimar al Sectorului 2 aproape un mandat si cateva luni chiar primar. Intreaga activitate a lui Mugur Mihai Toader este insa umbrita de sora cea mare care l-a purtat in toate firmele sotului ei Nassar Nassar si l-a propulsat in toate functiile unde s-a putut. Aceasta candidatura a demonstrat ca nepotismul si-a atins limitele iar electoratul si-a atins maturitatea si nu mai cade in capcana ultimilor 26 de ani, daca este sa ne luam dupa sondaje.

 

UNU: Mugur Mihai Toader are un curriculum vitae in care este angajat permanent al familiei libanezului Nassar Nassar, a carei sotie, Rodica Nassar, este deputat PSD si presedinte al PSD Sector 2. Practic tot ce face este coordonat de sora lui.

curriculum toader rodica nassar

DOI: Datoreaza suma de 30.000 de euro de mai bine de 10 ani surorii mai mari, deputata Rodica Nassar, dar nu mentioneaza nici pana astazi in declaratia de avere ca este vorba de sora sa ci doar persoana fizica.

Star-Storage

Star Storage

TREI: A fost asociat in afacerile controversate ale familiei libanezului Nassar, conducand pentru acesta o firma de panificatie cu contracte indoielnice cu statul;

pajitura cacao si gem de visine mirotex exim

PATRU: Este legat de afaceri cu familia libaneza Awdi – implicata in fraudarea Rodipet, cercetata pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Mugur Mihai Toader a detinut actiuni la compania IF SRL, firma preluata ulterior de HUSSEIN AWDI, fratele lui Hassan Awdi.

familia nassar si mugur mihai

CINCI: Si-a angajat sotia (Gloria Toader) prin relatiile politice, la SC Hidro Tarnita SA – societate de producere a energiei electrice detinuta de statul roman prin intermediul Societatii de Administrare a Participatiilor in Energie.

toader gloria hidro tarnita

SASE: A fost cooptat de familia Nassar in conducerea Fundatia Scoala Internationala Libaneza, care a infiintat un centru de pregatire denumit Cambridge School of Bucharest, scoala cu tarife exorbitante care nu are nici o legatura cu renumitul centru educational Cambridge.

Star-Storage
Star-Storage

SAPTE: A fost platit de Fundatia Scoala Internationala Libaneza pana la data de 1.07.2012, cand a devenit viceprimar al sectorului 2. Fundatia Scoala Internationala Libaneza are legaturi si cu oamenii de afaceri arabi implicati in scandalul Hayssam Omar – Mohammad Yassin.  Avand creante chirografare in valoare de 17 milioane de lei din relatiile cu firma MT Property. Practic scoala condusa de Toader Mugur Mihai platea o chirie de 20.000 de euro lunar pentru spatiul din Dorobanti firmei lui Mohammad Yassin.

TRIBUNALUL ILFOV  - SECTIA A II-A CIVILA

OPT: A mostenit tot ce este mai rau din mandatele lui Neculai Ontanu, contracte paguboase cu firmele lui Gelu Palamaru, dar si coruptia care a impanzit toate cotloanele administratiei Sectorului 2.

 

NOUA: Fundatia Scoala Internationala Libaneza a primit in anul 2010 certificatul de urbanism 642/43 S pentru a construi un imobil  cu 4 etaje in strada Stavilarului 1, teren retrocedat de Primarie intre blocuri, la cativa metri de locul unde a murit, ucis de cainii vagabonzi, Ionut Anghel.

 

ZECE: A fost presedintele Comisiei care a impartit discretionar spatiile comerciale pe Legea 550 in Sectorul 2 si a beneficiat de remuneratii exorbitante, mai mari decat salariul pe care il oferea Nassar Nassar la firma Mirotex Ex Im ori la Fundaria Scoala Internationala Libaneza.

Star Storage

 

Al cui primar crezi ca va fi Mihai Mugur Toader?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.