Acasă Special Opinii Citeste, sa nu ramai prost! Ma duc sa ma culc: eu am...

Citeste, sa nu ramai prost! Ma duc sa ma culc: eu am ramas mut. Poate duminica ma trezesc destept!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ultima zi de campanie pe la televizor deci maine ma pot uita linistit la meci. Ma ingrozeste deja ideea ca trebuie sa-l vad iar pe Mutu. Sper sa plece in India, poate il pun primar la Pune City. Astazi a fost una dintre acele zile in care m-am simtit prost. Da nu asa ca m-a prostit ca la piata de am luat pepene cu 4 lei, iar apoi am vazut ca la hipermarket e 2,5 lei.

Si nici ca am mers cu autobuzul si m-am inecat de praf si am coborat doua statii mai inainte. Nu! Altfel. In paralel cu aceasta colaborare benevola sunt si un amarat de profesoras, iar doamna Ecaterina Andronescu tocmai mi-a jignit gradele.

Citesc acum cu stupoare ceva care ma trimite cu patru ani in urma. Ori sunt prost, ori femeia asta chiar isi bate joc de educatia mea. Ma uit totusi de doua ori la ceas, deschid laptopul sa vaz data si imi intreb si sotia.

Bai, nu gresesc este chiar 02 iunie 2016…

ecaterina andronescu sector 6 minciuni

Citez din doamna doctor „Microsoft”!

CANDIDATUL ALIANTEI PSD+UNPR PENTRU PRIMARIA SECTORULUI 6, SENATORUL GABRIEL MUTU, A SUSTINUT JOI, 2 IUNIE, O DEZBATERE PRIVIND VIITORUL EDUCATIEI IN SECTORUL 6

La eveniment au participat reprezentanti ai Inspectoratului scolar, sindicatelor din invatamant si ai unitatilor de invatamant din sectorul 6. Accesarea fondurilor europene pentru modernizarea si reabilitarea scolilor, construirea unui Complex educational multifunctional, infiintarea unei Directii a serviciilor medicale, pentru asigurarea functionarii retelei cabinetelor medicale din scoli, sustinerea invatamantului profesional si tehnic, continuarea si extinderea ca durata zilnica a programului ‘scoala dupa scoala’ (Afterschool) si plata la timp a drepturilor salariale cuvenite personalului didactic sunt doar cateva dintre punctele prezentate in programul senatorului Gabriel Mutu.

Invitata la dezbatere, vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu le-a spus celor precizat ca :’desi reprezint mediul universitar, noi nu suntem indiferenti scolii pre-universitare, pentru ca acolo se formeaza viitorii studenti. Dorim sa sustinem, alaturi de Primaria Sectorului 6, in viitorul mandat al domnului Gabriel Mutu, accesarea fondurilor europene pentru dotarea scolilor si a laboratoarelor, pentru a asigura un sistem educational integrat.’ Investitia in educatie este extrem de importanta, a subliniat Ecaterina Andronescu, care a propus un parteneriat cu primaria sectorului 6 si in vederea crearii, in parcul Politehnicii, a unui parc stiintific pentru copii.

ANUL 2012, tot cu doamna doctor!

ecaterina andronescu sector 6 minciuni 2

Candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, alaturi de presedintele PSD Bucuresti, senatorul Ecaterina Andronescu, a dat startul, miercuri, programului „Treceri de pietoni asistate”, care cuprinde toate cele 35 de scoli din sector si care are ca principal scop cresterea sigurantei scolarilor.

Astfel, incepand de miercuri, copiii inscrisi in ciclul primar si gimnazial din sectorul 6 vor fi asistati de voluntari si vor fi ajutati sa traverseze catre scoala in mai multa siguranta pe trecerile de pietoni. Evenimentul de lansare a proiectului „Treceri de pietoni asistate” a avut loc la trecerea de pietoni de langa Scoala 309, situata pe Strada Moinesti, sectorul 6, acolo unde Rares Manescu si Ecaterina Andronescu au ajutat scolarii la traversarea strazii, semnalizand masinilor sa se opreasca.

 

„Initierea acestui proiect arata ca avem solutii concrete pe care le si punem in practica, nu promisiuni electorale goale pe care oricine le poate arunca fara responsabilitate. De aceea, propunerile noastre sunt caracterizate de seriozitate si, mai mult, sunt idei bune ce pot fi aplicate cu ajutorul comunitatii la nivelul intregului sector si nu numai”, a declarat Rares Manescu.

Programul „Treceri de pietoni asistate” vine ca raspuns la o situatie semnalata de locuitorii sectorului 6 – aceste locuri au devenit nesigure din cauza masinilor parcate pe strada, care ingreuneaza vizibilitatea.

„Este un program care cuprinde acum cele mai aglomerate treceri de pietoni din vecinatatea scolilor si pe care dorim sa-l extindem cu ajutorul comunitatii. Fac un apel la locuitorii sectorului 6 – parinti si bunici – sa devina voluntari in acest program, inscriindu-se pe site-ul de campanie www.rares-manescu.ro”, a declarat candidatul USL la Primaria Sectorului 6, care isi propune, prin astfel de proiecte, sa aduca Sectorul 6 in elita Capitalei.

Statisticile oficiale ale Brigazii Rutiere a Capitalei arata ca in sectorul 6 se afla cele mai periculoase artere din Bucuresti la capitolul accidente soldate cu victime umane, pe primele doua locuri situandu-se Bulevardul Ghencea si Drumul Taberei. In plus, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor este in top trei cauze ale producerii accidentelor.

La randul sau, presedintele PSD Bucuresti, senatorul Ecaterina Andronescu a salutat initiativa lui Rares Manescu, spunand ca „acest program este unic la nivelul Capitalei si este un model pentru toti primarii pe care ii preocupa siguranta copiilor”.

„Este o dovada in plus ca proiectele din programul lui Rares Manescu sunt solutii serioase si concrete pentru cele mai importante asteptari ale locuitorilor sectorului 6 si sustin acest program ca parinte si ca dascal”, a mai spus senatorul PSD.

 

WOW! Bine, poate am incurcat putin pozele cu textele… acum sa nu ma intrebati cine e acest Rares Manescu si peste patru ani sa nu ma intrebati cine este Mutu?

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos