Acasă Life Dezvoltare Personala Realitatea este doar o iluzie! Invata cei trei pasi prin care sa-ti...

Realitatea este doar o iluzie! Invata cei trei pasi prin care sa-ti asculti INIMA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

„Realitatea este doar o iluzie, chiar daca este una foarte persistenta.” – Albert Einstein

RRENUNTA LA LIMITA CONVINGERILOR

Convingerile sunt cele care ne separa, convingerile sunt cele care ne trag inapoi si cele care tin mintea ta blocata atunci cand vreti sa luati decizii; ele restrictioneaza. Spiritul este liber, iar el spune intotdeauna „da”, indiferent de orice!

Imagineaza-ti pentru o clipa ca ati putea trece printr-o realitate alternativa si ca tot ceea ce gandesti se intampla asa cum ai planuit si fiecare vis devine realitate. Cum te-ai simti?

Despre acest lucru este vorba: de a indeparta gandurile negative si a intelege ca totul este posibil. Suntem creatorii propriei imaginatii. Cu cat treci de aceasta realitate a gandurilor, cu atat vibratia personala creste si realitatea alternativa devine realitatea curenta.

Vei intelege ca nimic nu te restrictioneaza in a urma dorintele inimii. Asa ca viseaza asa cum n-ai facut-o pana acum pentru ca totul si orice este posibil!

ASCULTA-TI INIMA

Sentimentele sunt de fapt intuitia ta. Sa nu le confunzi cu emotiile; ele sunt de fapt produsul gandurilor, fara ele emotiile nu ar exista. Emotiile sunt produsul evenimentelor fericite si sunt in stransa legatura cu evenimentele din viata ta.

Sentimentele vin din centrul inimii si sunt pur intuitive.

Pe masura ce incepi sa ai incredere in tine, incepe sa intelegi inima. Prin experienta de viata vei castiga inspiratia de a lua decizii.

Nu este atat de simplu incat sa gandesti drumul in viata, sa scrii pe o bucata de hartie ce crezi si ce vrei sa castigi. Este important sa te asiguri ca mintea este in legatura cu inima. Ele trebuie sa fie de acord sa comunice.

GASESTE-TI PASIUNEA SI TRECI LA TREABA

Pasiunea ta este scanteia scopului tau in viata si se intampla doar trecand la actiune si urmand dorintele inimii. Asa vei implini satisfactia pe care sufletul o cere. Fara actiune nu vei obtine niciodata ceea ce iti doresti de la viata.

Ia-ti timp, intreaba-te ceea ce trebuie. Asculta-ti emotiile, simte-le si devino constient de ele, asculta inima ta si intelege-o.

Gaseste scanteia in tine, gaseste scopul si ia masuri! Treci la actiune!

Sursa: The spirit science