Acasă Sanatate Reteta secreta a yoghinilor care distruge cancerul!

Reteta secreta a yoghinilor care distruge cancerul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Medicul japonez George Ohsawa a creat cel mai sever regim alimentar in scop terapeutic, iar multi dintre yoghini il adopta pentru efectele sale de purificare si solarizare.

Regimul Ohsawa – care este o veritabila cura purificatoare presupune ca, timp de 10 zile, sa consumam numai grau, orez, mei si hrisca (adica numai cereale yang).

Regimul nr.7 al dr. George Ohsawa din Japonia este un regim alimentar sever, dar totodata foarte eficient in eliminarea a aproape tuturor bolilor produse de excesul de energie YIN, inclusiv CANCERUL, si permite totodata o echilibrare gradata a fiintei din punct de vedere energetic (YIN-YANG).

Regimul prevede ca pe o durata de 10 zile sa se consume exclusiv cereale yang: grau, orez, hrisca si mei in orice combinatie sau proportie dorim, fierte sau coapte, singurul ingredient admis fiind sarea. Acest regim poate fi repetat de mai multe ori (in grupe de cate 10 zile) cu o pauza de trei pana la 5 zile intre doua astfel de grupe, timp in care se pot consuma si alte alimente, de preferinta tot YANG, pana cand se obtine efectul dorit, adica eliminarea definitiva a bolii sau a dezechilibrului cu care ne confruntam, yogaesoteric.net.

Efectele regimului Ohsawa