Acasă Stirile zilei Social Aproximativ 1500 de angajati de la Posta Romana protesteza in Piata Constitutiei...

Aproximativ 1500 de angajati de la Posta Romana protesteza in Piata Constitutiei din Capitala! Acuza conducerea de incapacitate si nepasare! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Aproximativ 1.500 de angajati de la Posta Romana protesteaza in Piata Constitutiei din Capitala, cerand demisia conducerii.

Potrivit liderului Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania, Matei Bratianu, la mitingul din Piata Constitutiei sunt sindicalisti din aproape toata tara. Matei Bratianu a spus ca angajatii Companiei Posta Romana trebuie sa cumpere din banii lor consumabile, iar soferii trebuie sa repare singuri masinile de serviciu.

Protestatarii au steaguri cu insemnul Federatiei Lucratorilor Postali din Romania si bannere pe care scrie „Nica, demisia!”, „Nu vinde Posta!, „Dispretul vostru, protestul nostru”, „Ion Smeeianu, sluga lui Nica”, „Vrem sa muncim”, „Director general = 8000 euro/luna, postas 800 lei/luna, „Ultima reduta, Posta Romana”, striga „Demisia” si huiduie.

Protestele vor continua in lunile viitoare daca cererile angajatilor nu vor fi indeplinite. Ei acuza conducerea companiei de un management defectuos, care a dus la acumulare de datorii si falimentarea Postei Romane.

Sursa: rtv.net