Sarmalele Reci pornesc in turneu national cu ocazia implinirii a 20 de ani de muzica, opt albume si sute de concerte in tara si in strainatate.

Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi.

11 Sarmalele Reci - Anul douazeciConcertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. Astfel, este pentru prima data cand Sarmalele Reci concerteaza in Cetatea de Scaun a Moldovei.

„Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi si mai primitori oameni pe care i-am intalnit. Stiu ca pare ciudat, dar la Suceava nu am cantat niciodata. Asa ca ne bucuram ca deschidem acest turneu pe teritorii noi pentru Sarmalele Reci”, declara Zoltan Andras.

„Nici nu se putea sa gasim un loc mai bun pentru a ne incepe turneul national aniversar”, a adaugat solistul trupei.

In mare forma si cu pofta de cantat, trupa Sarmalele Reci se prezinta in componenta: Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitara), Laszlo Micea Horvath (clape), Vladimir Sateanu (chitara bas), Gabriel Dragan (tobe).

Biletele pentru concertele de la Suceava si Iasi se gasesc la cluburi si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.