Acasă Life Dezvoltare Personala 21 de caracteristici ale oamenilor fericiti

21 de caracteristici ale oamenilor fericiti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

13. Mediteaza

Meditatia este o practica care-i ofera mintii tale agitate o perioada de odihna. Atunci cand mintea iti este odihnita, vei avea mai multa energie si vei functiona la un nivel superior al constiintei. Tipurile de meditatie includ, yoga, hipnoza, afirmatiie, vizualizarea sau simplul fapt de a sta in liniste poate fi considerat o forma de meditatie. Fa-ti timp pentru practicarea meditatiei in fiecare zi.

14. Sunt concetrati asupra a ceea ce conteaza

Oamenii fericiti sunt atat de ocupati sa-si construiasca viata pe care si-o doresc incat nu au timp sa fie suparati sau tristi. Ai grija de tine si de familia ta. Nu fii prea preocupat de ceea ce fac sau de ceea ce spun ceilalti oameni. Nu te lasa prins de obiceiul prost al barfelor, nu judeca. Este necesar sa intelegi ca fiecare persoana are dreptul de a-si trai viata in modul sau propriu, inclusiv tu.

15. Optimistii vad jumatatea plina a paharului

Priveste tot timpul partea pozitiva a oricarei situatii prin care treci. Aceasta este acolo, oricat de dificil ti-ar fi tie sa o gasesti. Realizeaza ca totul se petrece cu un motiv chiar daca in acel moment o sa fie destul de dificil sa-l descoperi. Stai cat mai departe de gandurile negative. In cazul in care apare un gand negativ incearca sa-l inlocuiesti cu unul pozitiv.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos