21 de caracteristici ale oamenilor fericiti

Exista oare o persoana in viata ta pe care o aprecizi pentru fericirea si optimismul pe care-l emana chiar si in cele mai dificile momente ale vietii sale? Te-ai intrebat vreodata ce o face pe aceasta persoana sa fie atat de fericita? Fericirea este o aspiratie pe care fiecare dintre noi o impartasim. Nu exista cineva printre noi care-si doreste sa fie trist, suparat, deprimat. Persoana pe care o admiri, cea de care va intrebam mai devreme, a facut o decizie radicala intr-un anumit moment al vietii. Aceasta decizie este urmatoarea: orice se va intampla eu voi continua sa exist si voi continua sa fiu fericit. Aceasta pare o decizie simpla dar este un radicala. Iata 21 de caracteristici ale oamenilor fericiti:
Click pe aceeasi tema:  Manichiura ta spune multe despre tine! Vezi ce culori sa alegi in functie de ce vrei sa transmiti!

 

1. Apreciaza viata

Fii recunoscator pentru ca te trezesti in viata in fiecare dimineata. Dezvolta-ti sentimentul de uimire copilareasca fata de viata. Priveste si minuneaza-te de frumusetea oricarui lucru viu. Profita din plin de ficare zi. Nu trata viata ca si cand ti se cuvine si evita sa iei problemele prea in serios.

2. Alege-ti prietenii cu intelepciune

Inconjoara-te de oameni fericiti sau optimisti care iti impartasesc valorile si obiectivele. Prietenii care au aceleasi valori ca ale tale te vor incuraja sa-ti atingi scopurile personale. Tot acestia vor fi cei care te vor ajuta sa-ti dezvolti increderea in tine. Acestia se vor afla langa tine si in cazul in care ai nevoie de o mana de ajutor.

Click pe aceeasi tema:  Suferi de o “pierdere a sufletului”? Vezi toate simptomele NEFERICIRII care a cuprins lumea!

3. Accepta-i pe cei din jurul tau

Accepta-i pe cei din jurul tau pentru ceea ce sunt si accepta locul in care se afla acestia in calatoria lor. Respecta-i pentru ceea ce sunt. Atinge-i cu un spirit bland si generos. Ajuta-i atunci cand este posibil, fara sa incerci sa-i schimbi intr-un anume fel. Incearca sa le luminezi ziua persoanelor cu care intri in contact.

spre