Acasă Life Dezvoltare Personala 21 de caracteristici ale oamenilor fericiti

21 de caracteristici ale oamenilor fericiti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista oare o persoana in viata ta pe care o aprecizi pentru fericirea si optimismul pe care-l emana chiar si in cele mai dificile momente ale vietii sale? Te-ai intrebat vreodata ce o face pe aceasta persoana sa fie atat de fericita? Fericirea este o aspiratie pe care fiecare dintre noi o impartasim. Nu exista cineva printre noi care-si doreste sa fie trist, suparat, deprimat. Persoana pe care o admiri, cea de care va intrebam mai devreme, a facut o decizie radicala intr-un anumit moment al vietii. Aceasta decizie este urmatoarea: orice se va intampla eu voi continua sa exist si voi continua sa fiu fericit. Aceasta pare o decizie simpla dar este un radicala. Iata 21 de caracteristici ale oamenilor fericiti:

 

1. Apreciaza viata

Fii recunoscator pentru ca te trezesti in viata in fiecare dimineata. Dezvolta-ti sentimentul de uimire copilareasca fata de viata. Priveste si minuneaza-te de frumusetea oricarui lucru viu. Profita din plin de ficare zi. Nu trata viata ca si cand ti se cuvine si evita sa iei problemele prea in serios.

2. Alege-ti prietenii cu intelepciune

Inconjoara-te de oameni fericiti sau optimisti care iti impartasesc valorile si obiectivele. Prietenii care au aceleasi valori ca ale tale te vor incuraja sa-ti atingi scopurile personale. Tot acestia vor fi cei care te vor ajuta sa-ti dezvolti increderea in tine. Acestia se vor afla langa tine si in cazul in care ai nevoie de o mana de ajutor.

3. Accepta-i pe cei din jurul tau

Accepta-i pe cei din jurul tau pentru ceea ce sunt si accepta locul in care se afla acestia in calatoria lor. Respecta-i pentru ceea ce sunt. Atinge-i cu un spirit bland si generos. Ajuta-i atunci cand este posibil, fara sa incerci sa-i schimbi intr-un anume fel. Incearca sa le luminezi ziua persoanelor cu care intri in contact.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
Articolul precedentCand expira PERIOADA DE GARANTIE a creierului uman
Articolul următorUn test psihologic care iti poate arata drumul tau in viata: alege usile!