Acasă Life Dezvoltare Personala 12 semne ca ai intalnit o persoana pe masura sufletului tau!

12 semne ca ai intalnit o persoana pe masura sufletului tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Afla daca ai intalnit pe cineva din „familia ta sprirituala” pe baza urmatoarelor 12 semne:

1. CONTACT VIZUAL INTENS SI PROFUND

Chiar daca nu va cunoasteti, atunci cand privirile vi se intersecteaza, va primiti intens unul pe celalalt. Nu este un gest stanjenitor sau un flirt, ci un gest firesc, de parca ti-ai fi reintalnit un vechi prieten. in ochii acelei persoane gasesti siguranta si liniste. Va intelegeti adeseori doar prin priviri.

2. SIMTI O AURA SPIRITUALA PUTERNICA

Aceste persoane nu sunt interesate de bani, lux, faima sau glorie, ci cauta exclusiv valori spirituale si emotionale veritabile. Adesea, persoanele din „familia ta spirituala” sunt atrase de minimalism, meditatie, yoga, alimentatie sanatoasa si mediul inconjurator.

3. SIMTI O ATRACtIE PUTERNICA iNTRE VOI

Energia pe care o emana are un efect magnetic. Persoana respectiva apare in viata ta din cand in cand, in momentele cheie, chiar si daca nu mentii legatura cu ea.

4. REZONATI PERFECT UNUL CU CELALALT

Va impartasiti unul celuilalt valorile si conceptiile voastre si aveti aceeasi perspectiva asupra vietii. Va aflati pe acelasi plan emotional si va intelegeti foarte bine unul pe celalalt.

5. AI SENZAtIA Ca VA sTITI DE O VIAtA

in preajma unei astfel de persoane te simti protejat si destins. ii spui tot ce ai pe inima, iar ea te intelege perfect de fiecare data. Chiar daca abia v-ati cunoscut, nu poti rezista impulsului de a i te destanui.

6. ItI INSUFLA O ENERGIE POZITIVA

O astfel de persoana te face sa te simti fericit(a) si increzator(oare) in toate situatiile. Aveti o energie foarte similara, asa ca vibratiile voastre se armonizeaza si va incarca pe amandoi cu pozitivitate.

7. PERSOANA RESPECTIVA ESTE ALaTURI DE TINE ATUNCI CaND AI NEVOIE DE INDRUMARE

Asa cum am mentionat mai sus, o persoana din familia ta spirituala te calauzeste si te sprijina mereu, dar mai ales in momentele grele. Atat timp cat stii sa o asculti si sa pui in practica sfaturile primite, vei reusi sa depasesti obstacolele mult mai usor.

8. TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE CaND TE AFLI iN PREZENtA LUI/EI

Conversatiile care se intind de-a lungul mai multor ore par sa nu dureze mai mult de cateva clipe. Rezonati atat de bine incat pierdeti notiunea timpului atunci cand va intalniti si stati de vorba.

9. ITI EVIDENtIAZA DOAR CALITATILE

O astfel de persoana te provoaca sa cresti pe plan spiritual, dar prin propriile tale forte. Te ajuta si te sprijina in orice situatie, si iti indica cele mai bune cai de a-ti fructifica din plin calitatile si virtutile.

10. AtI TRAIT EXPERIENTE SIMILARE

Conexiunea foarte puternica dintre voi se datoreaza si faptului ca ati trecut prin aceleasi provocari si greutati. Nu uita insa ca trairile negative au rolul de a ne cali, de a ne stimula sa devenim mai intelepti, mai cumpatati si mai buni.

11. TE SIMTI LINISTIT IN PREZENtA LUI/EI

Daca unii oameni te asalteaza cu negativitate, persoanele din aceeasi familie spirituala iti aduc fericire, implinire si alinare. Te fac sa te simti iubit, ocrotit, vesel si optimist.

12. TE SIMTI IN LARGUL TAU

Astfel de persoane te cunosc cu adevarat, te stiu asa cum esti de fapt. Din acest motiv, nu simti nevoia sa te ascunzi in prezenta lor. Esti in largul tau, te simti inteles pe deplin, ceea ce iti insufla multa incredere si bucurie.

Acesti oameni sunt foarte rari in viata. Nu vin insotiti de alti indivizi cu caracteristici inrudite, ci singuri. Daca banuiesti ca ai deja alaturi o persoana care intruchipeaza aceste insusiri, tine-ti-o aproape si consolideaza relatia de prietenie si de iubire cu aceasta.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos