Care sunt zilele tale norocoase in functie de zodia ta in anul 2013, potrivit eva.ro.

Cei nascuti in zodia Capricorn vor avea noroc in prima luna din an, iar cateva zile din luna iunie o sa le aduca noroc in dragoste. Ziua de 26 iunie poate avea o semnificatie aparte. Si zilele de la inceputul lui iulie vor fi, de asemenea, benefice pentru Capricorni din punct de vedere profesional.

Pentru Varsatori, ziua de 2 februarie va fi norocoasa, deoarece acestia vor avea parte de aspecte benefice din partea planetei Jupiter, dar si a planetei Venus, ambele fiind aducatoare de sansa. Primele zile din iulie sunt foarte benefice pentru cuplu si casnicie.

Zilele cuprinse intre 22 iulie si 16 august vor fi norocoase pentru nativii din Pesti, din punct de vedere amoros. Si in ultimele zile din octombrie Pestii vor avea parte de sansa, tot in plan sentimental.

Pentru Berbeci, zilele norocoase in plan financiar sunt intre 15 aprilie si 9 mai. Berbecii vor avea sansa de a castiga mai mult si de a primi o suma de bani. Alte zile norocoase in 2013 sunt 26 iunie si 7 decembrie.

Pentru nativii din Taur, ziua de 2 februarie va avea o semnificatie aparte. Si intre 15 aprilie si 9 mai acesti nativi vor avea o perioada foarte buna, in care norocul va fi de partea lor.

Gemenii vor avea cele mai multe zile norocoase in perioada mai – iulie 2013, iar ziua cu o semnificatie speciala este cea de 26 iunie, care va aduce un tranzit astral semnificativ.

In perioada martie – aprilie, Racii vor avea parte de momente norocoase in dragoste si pot face chiar planuri pentru nunta. Si in septembrie sansa este de partea Racilor.

Cei nascuti sub semnul zodiacal Leu, ar putea sa aiba parte de un castig financiar important in iulie si august. Printre cele mai norocoase zile se numara 27 iulie si 19 august.

Pentru Fecioara, luna iunie va fi foarte norocoasa in plan amoros, iar o posibila casatorie sau finalizarea planurilor pentru un astfel de eveniment nu sunt excluse. In iunie Fecioara va avea cele mai multe sanse in cariera sau afaceri.

Balantele vor avea in perioada 16 august – 11 septembrie cele mai bune momente in ceea ce privește dragostea. Zilele lor norocoase vor fi in aceasta perioada, iar armonia si fericirea vor fi de partea lor.

Zilele din ianuarie sunt foarte norocoase pentru Scorpion, in plan financiar. Tot acest aspect va fi foarte bine aspectat si in perioada 8 octombrie – 9 noiembrie, cand norocul va fi de partea nativilor si vor avea sanse sa castige o suma importanta.

Sagetatorii vor avea noroc in toate aspectele intre 8 octombrie si 5 noiembrie 2013. In lunile martie si aprilie acestia vor avea mult noroc in plan sentimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.