Acasă Stirile zilei DECIZIE DRASTICA A FIFA care afecteaza si nationala Romaniei!

DECIZIE DRASTICA A FIFA care afecteaza si nationala Romaniei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

FIFA a decis sa sanctioneze federatia ungara, dupa manifestarile de rasism si antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel ca partida Ungaria-Romania, din preliminariile CM-2014, programata in martie, se va juca fara spectatori.

De asemenea, federatia de la Budapesta (MLSZ) a fost amendata cu 40.000 de franci elvetieni.

Meciul Ungaria – Romania este programat la 22 martie.

De asemenea, Comisia de Disciplina a FIFA a decis sanctionarea federatiei bulgare (BFU), dupa ce la meciul cu Danemarca, din 12 octombrie, jucatorul danezilor, Patrick Mtiliga, a fost victima injuriilor rasiste din partea fanilor bulgari. Astfel, partida Bulgaria – Malta, din preliminariile CM-2014, programata in 22 martie, se va juca tot fara spectatori. BFU a fost amendata de FIFA cu 35.000 de franci elvetieni.

“MLZS si BFU au fost avertizate in privinta comportamentului pe viitor, iar daca astfel de incidente vor mai avea loc, Comisia de Disciplina a FIFA nu va avea alta solutie decat sa impuna sanctiuni mai dure, putand merge pana la pierderea unui meci, retragerea de puncte sau descalificarea dintr-o competitie”, a notat FIFA pe site-ul oficial.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos