Zeci de falsi preoti, acuzati de preacurvie cu enoriasele, au intemeiat o noua biserica: Mitropolia Autonoma.

Manelistii vin sa se inchine si sa lase donatii escrocilor seducatori. Icoane din care iese mir, moaste ale unor sfinti necunoscuti, titluri bisericesti cu trimitere la Italia, Moldo-Valahia sau Grecia fac parte din arsenalul celor aproximativ 20 de autointitulati preoti, care poarta sutana pentru a avea trecere in randul enoriaselor. Naivii le dau donatii si asista la slujbelor lor, desi liturghiile sunt tinute in dughene, garaje si in paduri.

Au asa de mare trecere in randul enoriaselor, incat cand sunt dati afara de Biserica Ortodoxa Romana (BOR), femeile bocesc si injura arhiepiscopi. Numele cultului este Mitrolopia Autonoma si nu este un cult recunoscut.

Popii care slujesc in bisericile improvizate ad-hoc sunt fosti preoti si calugari caterisiti, indepartati din preotie. Seful cultului este „Mitropolitul Romaniei”, Gherasim Bratu, ajutat de Mitropolit Primat Basilio al Italiei.

In numele iubirii

Dupa ce au fost dati afara, cei 20 de barbati au continuat sa sustina ca sunt in slujba lui Dumnezeu. Insa nu din vreo dragoste nemasurata pentru Dumnezeu, ci din pasiunea pentru femei. Asa cum a anuntat BOR, majoritatea falsilor preoti au fost eliminati din randul cadrelor bisericesti pentru ca au preacurvit cu enoriasele.

Acesta este cazul fostilor preoti: Stefan Popa – din comuna constanteana Topraisar, Mihai Vasilache – din localiatea bacauana Valeni, Cosmin Becica – din comuna suceveana Secuienii Noi sau Constantin Florian- din orasul Giurgiu.

Si Emilian Caruntu este un fost calugar in Manastirea Raraului (Suceava). Acum a ajuns sa tina slujbe intr-o dugheana de pe strada Aleea Mizil, din Sectorul 3 din Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.