Acasă Multimedia Fotogalerie Zece ORASE ATRACTIVE pentru INVESTITII IMOBILIARE din EUROPA in 2014!

Zece ORASE ATRACTIVE pentru INVESTITII IMOBILIARE din EUROPA in 2014!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europa este un continent ce prezinta niste orase extraordinare, fiecare diferit prin felul lui de fi. De aceea gusturile nu se discuta, poate vrei sa stai intr-un oras colorat sau poate vrei un oras istoric sa-ti fie camin; ai aici lista cu zece cele mai atractive orase pentru investitii imobiliare:

10. Frankfurt

Frankfurt este al cincilea oras ca marime din Germania, reprezentand principalul centru financiar si de transport al Germaniei si cel mai mare centru financiar din Europa continentala. Orasul Frankfurt este situat in sud-vestul Germaniei, pe raul Main si a fost catalogat drept cel de-al doilea cel mai scump oras din Germania si al 48-lea cel mai scump oras din lume.

9. Stockholm

Suedia. Stockholm. Un search rapid pe Google iti va spune ca este capitala Suediei, cel mai mare oras al tarii, ca este extrem de scump, ca este situat pe 14 insule, ca peste 30% din el este acoperit de apa iar 30% de paduri si parcuri, si ca se afla la aproximativ 3400 km de Polul Nord. O sa mai afli ceva si despre populatie, cum ca e rece sau ca au cele mai frumoase fete din lume. Cu aceleasi informatii am ajuns si eu aici acum 3 ani de zile. Si, intr-adevar, Google avea dreptate: Stockholm-ul este orasul cu oameni distanti si neprietenosi, care stau la o distanta de cel putin 20 cm unul de celalalt, chiar si intr-un metrou super aglomerat. Sunt politicosi insa si iti raspund la intrebari, atat timp cat nu insisti.

Continuarea pe BizTop.ro!