Acasă Multimedia Fotogalerie Principalele ZECE moduri prin care iti poti dezvolta nivelul constiintei

Principalele ZECE moduri prin care iti poti dezvolta nivelul constiintei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

“Cunoasterea celor din jurul tau este inteligenta! Cunoasterea de sine este adevarata intelepciune! A-i conduce pe ceilalti este putere! A te conduce pe tine este adevarata putere!”

“Ai grija de gandurile tale, caci vor deveni cuvinte. Ai grija la cuvintele tale, caci vor deveni actiuni. Ai grija la actiunile tale, caci vor deveni obiceiuri. Ai grija de obiceiurile tale, caci vor constitui caracterul tau. Ai grija de caracterul tau, iti va fi destin.”

                                                                                                                                                      – Lao Tzu

Scopul principal al calatoriei noastre am putea spune fara ocolisuri ca este acela de a ne dezvolta constiinta. Toate religiile, inclusiv Crestinismul, se folosesc de metafore pentru a ne indrepta pasii in directia trezirii spirituale. Lumea exterioara are o importanta secundara sau, asa cum o numeste Eckhart Tolle „situatia de viata”. Majoritatea dintre noi suntem atat de sustrasi de mirajul situatiilor din viata noastra incat uitam de necesitatea primordiala de a ne ingriji sufletul. Iata principalele zece moduri prin care iti poti dezvolta nivelul constiintei.

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!