Acasă Life Dezvoltare Personala ZECE lectii predate de maestrul principal – VIATA

ZECE lectii predate de maestrul principal – VIATA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Foarte multe dintre principalele lectii ale vietii noastre le-am invatat de foarte multe ori, avand in vedere faptul ca nu le-am putut internaliza incepand cu prima greseala. Urmatoarele lectii fac parte din aceasta catogorie speciala, categoria lectiilor pe care trebuie sa ni le reamintim destul de des pentru ca viata noastra sa se afle intr-un echilibru perfect.

10. Totul se schimba in fiecare secunda

Imbratisati schimbarea si realizati ca totul se petrece pentru un anume motiv. Acest motiv nu o sa se faca cunoscut imediat, dar la sfarsit vei realiza ca a fost asa cum trebuia sa fie. Ceea ce ai avut astazi, pana maine poate deveni “ceea ce ai avut”. Nu se stie niciodata. Circumstantele se schimba, adesea in mod spontan. Oamenii si circumstantele vin si pleaca. Viata nu sta in loc pentru nimeni, se misca rapid, de la calm la haos in doar cateva clipe si acest lucru se petrece in fiecare zi. Cineva din apropierea ta traieste aceasta experienta in timp ce tu citesti aceste randuri.

Uneori, chiar acea zecime de secunda este cea care ne schimba cursul vietii. O decizie aparent inofensiva are puterea de a ne zgudui intreaga lume in acelasi mod in care un meteorit loveste suprafata Pamantului. Vieti intregi au fost rasturnate cu susul in jos datorita unui eveniment neasteptat. Ceea ce trebuie sa retinem este ca astfel de evenimente au loc tot timpul.

Indiferent de situatia vietii noastre din acest moment, buna sau rea, aceasta se poate schimba in orice moment. Acesta este singurul lucru pe care te poti baza. Asa ca, atunci cand situatia vietii tale este buna, bucura-te de ea. Nu te astepta sa afli ceva mai buna dupa colt in fiecare secunda. Fericirea ii ocoleste pe cei care nu apreciaza ceea ce au atunci cand au.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos