Este destul de usor sa-ti masori valoarea in functie de cat de multe posesiuni materiale ai acumulat, cat de multi bani ai in contul bancar sau cat de multi “urmaritori” ai pe facebook. Este destul de usor sa te lasi cuprins de aceasta cursa imaginara in care esti intr-o cautare continua, sa acumulezi mai mult, sa fii mai mult, incat omiti sa sesizezi toate binecuvantarile de care ai parte zi de zi.

Intrebarile pe care ti le pui zilnic vor crea persoana care urmeaza sa devii. Asa ca in loc sa-ti adresezi zilnic aceleasi intrebari superficiale de genul “am acumulat indeajuns?”, “sunt indeajuns de bun?” si multe alte astfel de intrebari, iti poti adresa urmatoarele intrebari care te vor face sa te simti din ce in ce mai bine cu fiecare zi care trece. Iata zece intrebari pe care sa ti le adresezi in fiecare seara inainte sa adormi, potrivit celor de la mindbodygreen.com:

10. Ce am invatat astazi?

mDaca traim cu o minte deschisa putem invata cate ceva de la orice persoana cu care intram in contact si din orice activitate pe care o desfasuram. Imbratiseaza orice oportunitate care ti se ofera pentru a indrazni mai mult sau pentru a gresi mai mult si, in final, pentru a invata mai mult.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.