Acasă Multimedia Fotogalerie ZECE avantaje de care beneficiaza persoanele care se trezesc de dimineata

ZECE avantaje de care beneficiaza persoanele care se trezesc de dimineata

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Scenariul este urmatorul: ti-ai propus aseara sa te culci devreme, dar era ceva interesant la televizor si nu ai amanat pentru cateva momente somnul; cand ai vrut sa te culci ti-ai reamitit toate activitatile pe care urmeaza sa le desfasori maine si te-ai gandit la toate variantele in care acestea se pot derula; intr-un final ai adormit; dimineata te-ai trezit nu inainte de a apasa pe butonul de „snooze” de cateva ori; imediat dupa ce te-ai trezit ti-ai spus „nu mai stau niciodata pana tarziu”, tocmai ca seara urmatoare sa se desfasoare intr-un mod asemanator. Majoritatea dintre noi cunoaste acest scenariu pentru ca noi suntem protagonistii acestuia, altfel nu l-am cunoaste si nu am rade in acest moment cand ne dam seama cat de bine ne descrie obiceiurile acest scenariu. Adevarul este ca ne putem schimba cu o foarte mare usurinta acest obicei. In cateva dintre articolele recente am discutat despre cum putem sa ne trezim dimineata. In cadrul acestui articol o sa vorbim despre avantajele pe care ni le ofera acest obicei: trezitul de dimineata, unul dintre obiceiurile oamenilor de succes.

 

10. Vei avea un avantaj

Pregateste-ti lista cu prioritatile pe ziua de astazi. Dupa ce ai terminat de pregatit lista respectiva, poti sa-ti incepi sarcinile de astazi, incepand cu cele mai dificile.

 

9. Relaxeaza-te

In timp ce toata lumea doarme, dimineata poate reprezenta unul dintre cele mai bune momente in care te poti relaxa cu adevarat. Daca sunteti parinte, cu siguranta acesta o sa fie sigurul moment de liniste al zilei. Bucura-te de pace, liniste si singuratate.

 

8. Pregateste-ti ziua

Unul dintre secretele oamenilor de succes este urmatorul: acestia, dimineata se pregatesc pentru activitatile din ziua respectiva, isi fixeaza prioritatile si isi revizuiesc materialele pentru intalniri. Sa stii ceea ce ai de facut si sa fii pregatit sa o faci sunt doua lucruri distincte.